Chat Nu - Chatten met Vreemden Spannende chats met mensen uit jouw omgeving volledig anoniem. Chatten met vreemden is nog nooit zo leuk geweest!

Doelgroep

ChatNu is een ideale chat dating site welke bestemd is voor een ieder vanaf 18 jaar, die graag chat berichten wil uitwisselen met vreemden. Op deze chatsite is het gemakkelijk om met vreemden te praten en op die manier nieuwe mensen te leren kennen. Om te chatten met vreemden heb je alleen een gratis account nodig. Ben je dus op zoek naar meer spanning en sensatie? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op Chat Nu.


Aanmelden

Een ieder, die behoefte heeft aan chat contact met vreemden, kan zich geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op ChatNu. Je kunt je aanmelden op de site door het online aanmeldformulier in te vullen. Dit doorklikformulier tref je aan op de startpagina van de site onder het kopje 'Chatten met vreemden'. Je moet in dit formulier onder andere aangeven of je man of vrouw bent, waar je woonachtig bent, wat je profielnaam zal zijn, wachtwoord en geboortedatum. Aan het eind geef je een werkende e-mail adres in. Na te hebben bevestigd, dat al je gegevens correct zijn kun je klikken op het tabje 'aanmelden'. Na het aanmeldproces succesvol doorlopen te hebben en je profiel bijgewerkt te hebben kun je meteen aan de slag op deze spannende chatsite.


Prijzen

Een ieder, die gebruik maakt van de diensten van de site vraagt zich in eerste instantie af wat de site hen zal kosten. Het is goed om te weten, dat je registratie op de site geheel gratis is. Dat geldt ook voor het bekijken van profielen en foto's. Voor het verzenden van berichten dien je wel eerst een cadeaubundel te kopen. De kosten hiervan zien er als volgt uit: Aantal berichten Prijs Prijs per bericht 10 € 10,00 € 1,00 per bericht 25 € 22,50 € 0,90 per bericht 50 € 42,50 € 0,85 per bericht 95 € 75,00 € 0,79 per bericht 275 € 200,00 € 0,72 per bericht


Contact gegevens

Heb je nog enkele vragen en of opmerkingen met betrekking tot ChatNu? Dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van de site via het online contact formulier. Je kunt dit formulier benaderen door aan de onderzijde van de webpagina te klikken op het tabje 'contact'. In dit formulier vul je je naam, e-mail adres, onderwerp en bericht in. Na het formulier ingevuld te hebben kun je bevestigen, dat je geen robot bent en dan vervolgens klikken op het tabje 'versturen'. De klantenservice probeert alle binnengekomen berichten zo snel en goed als mogelijk af te werken.


ChatNu Reviews

  Trap er niet in. Fake!

  Ik ben eens gaan kijken wie er reageert. Ik heb een profiel aangemaakt met speciale wensen en eigenschappen. En geen fotos geüpload.
  Ik krijg per dag 20 30 reacties van de meest mooie vrouwen die allemaal alleen zijn of afgewezen worden. En allemaal in mijn buurt. Wist niet dat mijn dorp zo werd overspoeld met zoveel geile en willige vrouwen. Nooit opgevallen.
  Dan de foto's. Stjeeesus. Hoop fotos komen uit de jaren 90 of zo. Er staan cameras op (spiegel fotos) die in allang niet meer actueel zijn. Ook moet je eens kijken naar de omgeving. Interieur uit lang vervlogen tijden, zelfs een oude video recorder heb ik gezien.
  Maar ook heel mooi was een dame die mij kende en om. De hoek woonde heb geen foto geplaatst he)
  Op de foto stond ook een lamp met een stekker in een 110 volt stopcontact.
  Ik kijk nu alleen nog om een beetje te lachen.
  Ohja, je kan ook aan de berichtjes zien dat geen enkele dame mijn profiel heeft gelezen. Wellicht is het systeem niet zo slim.
  Wees gewaarschuwd, niet betalen!

  Sterke punten
  Vermakelijke site als je even wil lachen

  Zwakke punten
  Geen enkele serieuze reactie

  Volkomen nep

  Een minuut na het inschrijven had ik al een bericht van iemand die in dezelfde plaats zou wonen. Prachtige foto bij het profiel die ik nog niet eens geplaatst had. Die prachtige foto nagetrokken en die bleek gejat van een Amerikaanse dating site. Mijn credits waren na het sturen van 1 bericht op en heb meteen afstand van die site genomen. Binnen 1 uur waren er nog twee figuren die mijn profiel prachtig vonden en dat was de druppel. Account verwijderd.

  Sterke punten
  Er zijn geen sterke punten.

  Zwakke punten
  Het is zo overduidelijk nep dat het iedereen met een IQ van +50 meteen op moet vallen.

  Een dag chatten en 50€ lichter

  Het enige doel van de dames op het platform is om je zo lang mogelijk aan het lijntje te houden. Ze vragen onmiddellijk om contactgegevens en dan beginnen ze je aan het lijntje te houden... En andere klassieker is "mijn credits zijn bijna op. Kunnen we op een andere manier communiceren?" Allemaal boerenbedrog...

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Allemaal

  Een dag chatten en 50€ lichter

  Het enige doel van de dames op het platform is om je zo lang mogelijk aan het lijntje te houden. Ze vragen onmiddellijk om contactgegevens en dan beginnen ze je aan het lijntje te houden... En andere klassieker is "mijn credits zijn bijna op. Kunnen we op een andere manier communiceren?" Allemaal boerenbedrog...

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Allemaal

  Allemaal nepprofielen

  Gonnie is zowiezo nep, maar alle anderen ook. Gonnie woont 'toevallig' in jouw provincie en anderen wonen allemaal toevallig in jouw stad om de hoek.

  10x voorgekomen, verder 1 euro per bericht, maar een truck is ook ja ik wilde eigenlijk opzeggen maar toen ik jouw oproep zag, dus proberen zoveel mogelijk berichten te genereren.

  Sterke punten
  Geen, pure oplichting

  Ik weet wil naam marlies

  Ik zou graag weet de volgens naam marlies 27jaar uit zeist in Utrecht de achtnaam en waar woon in zeist .

  Zwakke punten
  Vals datsite vals naam

  Waarom kant nietcstuur

  . Jijweet heeel goed dat zelf gezegt vals datsite geeft ,waarom mag ik niet stuur

  Sterke punten
  Zou beter echt waarhier zegt lidwien haar naam marlies 27jaar uit zeist in Utrecht

  Zwakke punten
  Kost teveel geld , doevroeg 10 eur

  Vals datsite vals naam

  .. . Dat jong dames die chatnu ,wist al tijd dat vals datsite de naam tjeerd .,voor mij moet dat hierdat chatnu weg en ander dingenook. Ik heb vandaag nog raadman gesproken en eis 20000eur weer +schande vergoed ,jijkunt maar verwijderen, sta nog op ,zij denk ver stuur nietvan . Ik bennu op vakantie. De politie haar in oog houden danku

  Sterke punten
  Vals datsite vals naam

  Zwakke punten
  Kuist geld verdient om vals datsite envals naam

  Vals datsite vals naam

  . . Ik ben al bij de politiegeweest tijdens geleden,daar heb zelf dat u vals datsiteop chatnu zeker lidwien,dat is niet echt naam maar tjeerd of lesley oof eugene. Ik denk dat tjeerd is. Jou foto is niet echt . . Mijn raadman zal voor zorg dat lidwien wil ga betalen 20000eur weer of rechtbank . Jullie weet dat politie in gaten enminster van justitie zal nodig doe om jullie weg doe .,sta strafbaar feit 5jaar gevangenis enook vals profiel en nederland zij verwittigde ook .. voir nepprofielen en vals naam die nietbesta lindy dat haaar foto niet dan iemand anders . Zegt altijd zij oost Vlaanderen woont. Ik heb nog niet echt zidn, zij zit altijd om te chat ., om geld verdient metvals datsite. Zorg voor dat mij geld weer heb 20000eurof komt rechtbank voor lidwien en jullie dank u

  Zwakke punten
  Dat u vals nepprofielen envals naam ,opet want de politie houden in ogenwat jullie doe op deze chatnu . Ik zit meer 2jaar zelf lidwien is tjeerd , wordt tijddaar iets echt ga doe tot politie bij jou komen,ikmeen ook datchatnu 20000eur weer betaalt enlidwien ook danku

  schandalig

  mijn ervaring ,ze moesten deze dingen verbieden op het net te zetten
  alles fake de vrouwen de gesprekken , geld klopperij is het gewoon
  ze antwoorden zelfs niet op je vraag , ga maar door zo schandalig gewoon

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Fake

  Nep

  Een zeer onbetrouwbare site met Nep profielen, ze hebben mensen in dienst die jouw vragen beantwoorden en voor elk antwoord waarop je reageert krijgen ze een commissie varieert van 15-20 � cent dus proberen ze zoveel mogelijk op jou wensen in te spelen die ze niet waar kunnen maken omdat ze gewoon zoveel mogelijk hun zakjes willen vullen.\\r\\nGeef een fake woonplaats op en je zult zien dat ze vlakbij om de hoek bij je wonen je lach je kapot.\\r\\nHet enige van deze site is de soms lekkere vrouwen met foto�s die reageren, hoe komen ze eraan zou je zeggen deep fake gewoon kopiëren van gezichten op lichamen van anderen.\\r\\nDus heren kappen met deze site!!

  Sterke punten
  Geen !!!alleen de lekkere foto�s van sommige vrouwen

  Zwakke punten
  Alles fake tot fake

  fake

  Tuurlijk zijn alle dames fake, Je chat zelfs niet met de dame die je voor je ziet.
  Een ander vreemd verschijnsel is dat ,als je een piepklein dorpje invult (b.v. 300 inwoners ) plots "alle" dames in één keer ook uit datzelfde dorpje komen. Eigenaardig !!

  Sterke punten
  geen, je krijgt wel foto's van lekkere meiden. Uitzonderingen daargelaten

  Zwakke punten
  fake dus, en ongeloofwaardige berichtjes.Ik had geen foto,en mezelf nauwelijks omschreven.maar toch vonden ze mij een hele toffe peer (?)

  Zwaar fake!!

  Alles wordt in het werk gesteld om je meer credits te laten kopen.
  Profielen die op je reageren hebben geen woonplaats, terwijl je jou registratie niet kan voltooien zonder dat in te vullen....zeer bijzonder en zo doorzichtig!
  Een chat zal altijd zo lang mogelijk duren.
  Daar zorgt de moderator wel voor.
  Trap er niet in, in deze site.
  Het zal je tot niets meer leiden dan desillusie!

  Sterke punten
  Absoluut geen

  Zwakke punten
  Alle punten.
  Echt gewoon puur kut

  Fuck it

  Klinklare oplichting. . Alleen maar fake accounts. Begin hier niet aan. Zonde van al het geld. . Je wordt gewoon verneukt. Zelfde antwoorden op verschillende accounts. Deze site zou verboden moeten worden. Ik zal hier nooit meer terugkomen. Garver de gadver.

  Sterke punten
  geen enkele

  Zwakke punten
  Alles. .Ongeloofwaardige, rare eensluidendende antwoorden bij "verschillende " dames. M.i. dezelfde ,allemaal call centre dames en heren. Gewoon vies. Beoordeling met een één is al zwaar overdreven

  Misterniceguy

  Ik ben al lang lid maar mijn zoon heeft mij afgemeld omdat ik veel berichten ontvang van de site waardoor andere berichten niet kon lezen , ik heb overigens nog credits van 7 over om te gebruiken voor n' afspraak.

  Misterniceguy

  Ik hoop dat ik hier daadwerkelijk kan afspreken met n' dame i.p.v alléén maar chatten omdat t' om sex afspraken gaat zpdat wij beiden hiervan kunnen genieten.

  Oplichtinh

  Is gewoon puur oplichting om te zorgen dat je zoveel mogelijk coins koopt.Aan de andere kant weet je niet of het daadwerkelijk een vrouw is waarmee je chat

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Een en al nep

  De profielen die je krijgt zijn voornamelijk jonger dan je aangegeven hebt en heel veel mooie plaatjes en praatjes. Alle vrouwen staan al heel lang droog. Als je vraagt om te mailen ipv te chatten krijg je geen enkele reactie per mail of ze willen je eerst nog beter keren kennen via de chat. Erg doorzichtig van de personen die jouw antwoord geven. Dus: WEGGEGOOID GELD EN VOORALNIET AAN BEGINNEN.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Erg doorzichtig. Geen enkele vrouw, zelfs degene met de lelijkste foto blijkt een nepprofiel te zijn.

  kijk eens op de naaktkrant

  Veel fotos zijn gecopieerd uit de Naaktkrant.nl

  Sterke punten
  fotos van vrouwen die bloedmooi zijn

  Zwakke punten
  fake

  Volledig nep, maar wel vermakelijk

  Volledig neppe site, minder duur dan hetevrouwen.net. Als je van een potje verbaal stoeien houdt, kan je je hart ophalen. Ik heb nu een verhouding met Paule, Paule gebruikt foto's van Kira the little redhead. Die staan bij honderden op de xhamster site. Paule voert me dus met mondjesmaat foto's van Kira die ik allang heb. Ik ruk me een liesbreuk, want ik schrijf het ene na het andere geile verhaal waarin ik Paule suf neuk. Overigens heb ik een 2e account aangemaakt om Paule te versieren, een meer timide persoonlijkheid zeg maar, en dan stelt ze zich netjes voor als Paulien. Wil je foto's checken, gebruik dan Yandex. Google gaat niet diep(sic) genoeg. De reacties komen uit een vertaalmachine, ik vermoed Engels, dus ik denk dat er in India ergens een pakhuis met moderators staat. Conclusie: Als je via Yandex een account hebt gevonden met veel foto's en je hebt wat over voor een lolletje(over de 750 karakters per bericht) dan is het vermakelijk. Voor de rest: wegblijven!

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Het is nep, suggestief, weinig subtiel ook.

  Waarom geen gratis chat

  Heel veel aanbod maar is te duur om te reageren. Vraag me af als het wel echt is.

  Sterke punten
  Veel aanbd

  Zwakke punten
  Te mooi om waar te zijn

  Fake dating sites

  Één van vele fake chatdating sites alle datingsites waar je voor een gesprek moet betalen zitten vaak fictieve profielen nep dus. Het is alsof je 0906 nummer belt daar betaal per minuut en bij de ze per text wat overigens nog beperkt is. Kortom mijd deze sites en kijk op de officiële datingsites.
  Ik heb de fake sites ook bekeken tis gewoon geld klopperij

  Sterke punten
  Die zijn er niet

  Zwakke punten
  Fake misleidend en duur

  Fake

  Deze service bevat louter fictieve, gemodereerde profielen die bijdragen aan entertainment doeleinden en zijn niet bedoeld voor het tot stand laten komen van fysieke afspraken.

  Staat letterlijk op de site

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles is fake

  Geldwolven

  GELDWOLVEN,ZE WILLEN SNEL SEX en als men ergens iets wil doen voor kennis te maken.gaat het te snel.FUCK YOU

  Kan geen code niet meer aanvragen via 905.....bijgevolg kan ik ook mijn chats niet meer versturen

  Betaal via betaal nr maar lukt mij niet meer wat is er aan de hand,kan mijn contracten niet meer sturen ,kan jij dit Oplossen?


Bezoek ChatNu

Schrijf een review