Chat Nu - Chatten met Vreemden Spannende chats met mensen uit jouw omgeving volledig anoniem. Chatten met vreemden is nog nooit zo leuk geweest!

Doelgroep

ChatNu is een ideale chat dating site welke bestemd is voor een ieder vanaf 18 jaar, die graag chat berichten wil uitwisselen met vreemden. Op deze chatsite is het gemakkelijk om met vreemden te praten en op die manier nieuwe mensen te leren kennen. Om te chatten met vreemden heb je alleen een gratis account nodig. Ben je dus op zoek naar meer spanning en sensatie? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op Chat Nu.


Aanmelden

Een ieder, die behoefte heeft aan chat contact met vreemden, kan zich geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op ChatNu. Je kunt je aanmelden op de site door het online aanmeldformulier in te vullen. Dit doorklikformulier tref je aan op de startpagina van de site onder het kopje 'Chatten met vreemden'. Je moet in dit formulier onder andere aangeven of je man of vrouw bent, waar je woonachtig bent, wat je profielnaam zal zijn, wachtwoord en geboortedatum. Aan het eind geef je een werkende e-mail adres in. Na te hebben bevestigd, dat al je gegevens correct zijn kun je klikken op het tabje 'aanmelden'. Na het aanmeldproces succesvol doorlopen te hebben en je profiel bijgewerkt te hebben kun je meteen aan de slag op deze spannende chatsite.


Prijzen

Een ieder, die gebruik maakt van de diensten van de site vraagt zich in eerste instantie af wat de site hen zal kosten. Het is goed om te weten, dat je registratie op de site geheel gratis is. Dat geldt ook voor het bekijken van profielen en foto's. Voor het verzenden van berichten dien je wel eerst een cadeaubundel te kopen. De kosten hiervan zien er als volgt uit: Aantal berichten Prijs Prijs per bericht 10 € 10,00 € 1,00 per bericht 25 € 22,50 € 0,90 per bericht 50 € 42,50 € 0,85 per bericht 95 € 75,00 € 0,79 per bericht 275 € 200,00 € 0,72 per bericht


Contact gegevens

Heb je nog enkele vragen en of opmerkingen met betrekking tot ChatNu? Dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van de site via het online contact formulier. Je kunt dit formulier benaderen door aan de onderzijde van de webpagina te klikken op het tabje 'contact'. In dit formulier vul je je naam, e-mail adres, onderwerp en bericht in. Na het formulier ingevuld te hebben kun je bevestigen, dat je geen robot bent en dan vervolgens klikken op het tabje 'versturen'. De klantenservice probeert alle binnengekomen berichten zo snel en goed als mogelijk af te werken.


ChatNu Reviews

  Nep

  Een zeer onbetrouwbare site met Nep profielen, ze hebben mensen in dienst die jouw vragen beantwoorden en voor elk antwoord waarop je reageert krijgen ze een commissie varieert van 15-20 � cent dus proberen ze zoveel mogelijk op jou wensen in te spelen die ze niet waar kunnen maken omdat ze gewoon zoveel mogelijk hun zakjes willen vullen.\\r\\nGeef een fake woonplaats op en je zult zien dat ze vlakbij om de hoek bij je wonen je lach je kapot.\\r\\nHet enige van deze site is de soms lekkere vrouwen met foto�s die reageren, hoe komen ze eraan zou je zeggen deep fake gewoon kopiëren van gezichten op lichamen van anderen.\\r\\nDus heren kappen met deze site!!

  Sterke punten
  Geen !!!alleen de lekkere foto�s van sommige vrouwen

  Zwakke punten
  Alles fake tot fake

  fake

  Tuurlijk zijn alle dames fake, Je chat zelfs niet met de dame die je voor je ziet.

  Een ander vreemd verschijnsel is dat ,als je een piepklein dorpje invult (b.v. 300 inwoners ) plots "alle" dames in één keer ook uit datzelfde dorpje komen. Eigenaardig !!

  Sterke punten
  geen, je krijgt wel foto's van lekkere meiden. Uitzonderingen daargelaten

  Zwakke punten
  fake dus, en ongeloofwaardige berichtjes.Ik had geen foto,en mezelf nauwelijks omschreven.maar toch vonden ze mij een hele toffe peer (?)

  Zwaar fake!!

  Alles wordt in het werk gesteld om je meer credits te laten kopen.

  Profielen die op je reageren hebben geen woonplaats, terwijl je jou registratie niet kan voltooien zonder dat in te vullen....zeer bijzonder en zo doorzichtig!

  Een chat zal altijd zo lang mogelijk duren.

  Daar zorgt de moderator wel voor.

  Trap er niet in, in deze site.

  Het zal je tot niets meer leiden dan desillusie!

  Sterke punten
  Absoluut geen

  Zwakke punten
  Alle punten.

  Echt gewoon puur kut

  Fuck it

  Klinklare oplichting. . Alleen maar fake accounts. Begin hier niet aan. Zonde van al het geld. . Je wordt gewoon verneukt. Zelfde antwoorden op verschillende accounts. Deze site zou verboden moeten worden. Ik zal hier nooit meer terugkomen. Garver de gadver.

  Sterke punten
  geen enkele

  Zwakke punten
  Alles. .Ongeloofwaardige, rare eensluidendende antwoorden bij "verschillende " dames. M.i. dezelfde ,allemaal call centre dames en heren. Gewoon vies. Beoordeling met een één is al zwaar overdreven

  Misterniceguy

  Ik ben al lang lid maar mijn zoon heeft mij afgemeld omdat ik veel berichten ontvang van de site waardoor andere berichten niet kon lezen , ik heb overigens nog credits van 7 over om te gebruiken voor n' afspraak.

  Misterniceguy

  Ik hoop dat ik hier daadwerkelijk kan afspreken met n' dame i.p.v alléén maar chatten omdat t' om sex afspraken gaat zpdat wij beiden hiervan kunnen genieten.

  Oplichtinh

  Is gewoon puur oplichting om te zorgen dat je zoveel mogelijk coins koopt.Aan de andere kant weet je niet of het daadwerkelijk een vrouw is waarmee je chat

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Een en al nep

  De profielen die je krijgt zijn voornamelijk jonger dan je aangegeven hebt en heel veel mooie plaatjes en praatjes. Alle vrouwen staan al heel lang droog. Als je vraagt om te mailen ipv te chatten krijg je geen enkele reactie per mail of ze willen je eerst nog beter keren kennen via de chat. Erg doorzichtig van de personen die jouw antwoord geven. Dus: WEGGEGOOID GELD EN VOORALNIET AAN BEGINNEN.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Erg doorzichtig. Geen enkele vrouw, zelfs degene met de lelijkste foto blijkt een nepprofiel te zijn.

  kijk eens op de naaktkrant

  Veel fotos zijn gecopieerd uit de Naaktkrant.nl

  Sterke punten
  fotos van vrouwen die bloedmooi zijn

  Zwakke punten
  fake

  Volledig nep, maar wel vermakelijk

  Volledig neppe site, minder duur dan hetevrouwen.net. Als je van een potje verbaal stoeien houdt, kan je je hart ophalen. Ik heb nu een verhouding met Paule, Paule gebruikt foto's van Kira the little redhead. Die staan bij honderden op de xhamster site. Paule voert me dus met mondjesmaat foto's van Kira die ik allang heb. Ik ruk me een liesbreuk, want ik schrijf het ene na het andere geile verhaal waarin ik Paule suf neuk. Overigens heb ik een 2e account aangemaakt om Paule te versieren, een meer timide persoonlijkheid zeg maar, en dan stelt ze zich netjes voor als Paulien. Wil je foto's checken, gebruik dan Yandex. Google gaat niet diep(sic) genoeg. De reacties komen uit een vertaalmachine, ik vermoed Engels, dus ik denk dat er in India ergens een pakhuis met moderators staat. Conclusie: Als je via Yandex een account hebt gevonden met veel foto's en je hebt wat over voor een lolletje(over de 750 karakters per bericht) dan is het vermakelijk. Voor de rest: wegblijven!

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Het is nep, suggestief, weinig subtiel ook.

  Waarom geen gratis chat

  Heel veel aanbod maar is te duur om te reageren. Vraag me af als het wel echt is.

  Sterke punten
  Veel aanbd

  Zwakke punten
  Te mooi om waar te zijn

  Fake dating sites

  Één van vele fake chatdating sites alle datingsites waar je voor een gesprek moet betalen zitten vaak fictieve profielen nep dus. Het is alsof je 0906 nummer belt daar betaal per minuut en bij de ze per text wat overigens nog beperkt is. Kortom mijd deze sites en kijk op de officiële datingsites.

  Ik heb de fake sites ook bekeken tis gewoon geld klopperij

  Sterke punten
  Die zijn er niet

  Zwakke punten
  Fake misleidend en duur

  Fake

  Deze service bevat louter fictieve, gemodereerde profielen die bijdragen aan entertainment doeleinden en zijn niet bedoeld voor het tot stand laten komen van fysieke afspraken.  Staat letterlijk op de site

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles is fake

  Geldwolven

  GELDWOLVEN,ZE WILLEN SNEL SEX en als men ergens iets wil doen voor kennis te maken.gaat het te snel.FUCK YOU

  Kan geen code niet meer aanvragen via 905.....bijgevolg kan ik ook mijn chats niet meer versturen

  Betaal via betaal nr maar lukt mij niet meer wat is er aan de hand,kan mijn contracten niet meer sturen ,kan jij dit Oplossen?

  Erg

  Pff.

  Mensen zot maken.

  Geld pakken.

  Rippen.

  Jammer.

  Fuck you chatnu.

  Toffe mensen..

  Sterke punten
  Verleidelijke photos.

  Zwakke punten
  Geld

  Onbetrouwbaar

  Een en al bedrog en oplichting deze site en allemaal nepprofielen en als ge uw account verwijderd vragen ze waarom en als ge dan antwoord dat het allemaal bedrog en oplichting is krijgt ge nadien allemaal spamberichten in je mailbox.Zuik crapuul is het...

  Sterke punten
  Alles is nep en vals

  Zwakke punten
  Alles is nep en vals

  Mijn bevindingen

  Gans deze site is een en al bedrog met allemaal nepprofielen bedoeld voor afzetterij en oplichting en dit is allemaal zo maar toegelaten?Vuile smeerlappen zijn de beheerders van deze site en hun enige betrachting is zoveel mogelijk goedmenende mensen geld af te troggelen

  Sterke punten
  Geen enkel sterk punt juist dat het geloofwaardig overkomt

  Zwakke punten
  Alles is op deze site nep

  fake

  Kijk, ik begrijp dat zo'n site geld wil verdienen...dus dat je moet betalen voor je berichten, vind ik op zich geen probleem. Maar als je dan UITSLUITEND berichtjes krijgt van nepprofielen 'bestuurd' door de site zelf, waar je dus ook duidelijk niet verder meekomt EN zonder dat het duidelijk is dat het nepprofielen zijn,dan noem ik dat gewoon boerenbedrog. Het is een beetje zoals de belspelletjes (die ze uiteindelijk toch hebben verboden); het lijkt makkelijk, maar je kan eigenlijk niet winnen. Op 3 weken bijna 1000 vrouwen die zich letterlijk aanbieden... allemaal fake...

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Enkel nep... en geen duidelijkheid of een profiel nep is of niet...dit is dus eigenlijk gewoon fraude/bedrog.

  Vage zooi.

  Het is erg krom daar. Vrouwen die je helemaal opgeilen en zeggen dat je lekker bent en dat ze je wel eens gezien hebben...zonder profielfoto. Zeggen soms dat ze zo snel mogelijk een bericht krijgen en wellicht ergens anders verder te praten om kosten te besparen. Geef je dit aan dan willen ze plots blijven omdat het zo veilig en vertrouwd is. Ik had een account aangemaakt en geen credits gekocht. nou binnen enkele dagen helemaal geen berichten meer. Ik krijg echter een bericht dat niet uit mijn kop gaat dus stom als ik ben koop ik credits en begin ik te praten. Plots komen nieuwe berichten met bakken binnen met de mooiste vrouwen die allemaal in mijn buurt wonen kennelijk....willen alleen geld van je en als je dat zegt dan gaan ze op je gevoel spelen dat ze je niet willen kletsen en dat ze slechte herinneringen of ervaringen ofzo hebben.

  Een pot nat

  Sterke punten
  Niet echt veel

  Zwakke punten
  Kost veel te veel en is gewoon nep. Zelfs al stuur je

  Maakt je relatie kapot

  Mijn vriend zit op Chatnu en zag dat hij op de foto'svan vrouwen had gereageerd en teksten waarvan ik dacht wat doe ik nog bij hem hij geeft ze telefoonnummer ze email adres enz .

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Shit site maakt echte relaties naar de klote

  Zo nep

  Wat een oplichters bende is dat het heeft me onderhand 100 euro gekost om een keer van bil te gaan maar helemaal niks

  Ik heb zelf een keer geprobeerd om af te spreken met een vrouw van 70 jaar ze liep met de doodkist op haar rug maar zélfs dat lukte niet het énige wat je hoort is wat wil je met me doen

  Wat denk je zelf dammen ze willen die credits uit je zak rukken niet jou.

  Het gebeurt zo vaak dat ze zeggen ik word zo heet van je profiel terwijl ik niet eens een profiel foto heb.

  Ik snap niet dat dit wettelijk ook mag.

  Weet iemand een site waar je wel met iemand af kan spreken

  Sterke punten
  Helemaal niks

  Zwakke punten
  Álles

  Fake/Nep-Profielen en trucs om ze te achterhalen…

  Een hele tijd zitten schrijven met een vrouw die mijn hartje had gestolen, om het zo maar te zeggen. Maar deze bleek hartstikke fake! Er was altijd wel wat om niet te hoeven/kunnen/willen afspreken, niet via whatsapp willen chatten en ga zo maar door. Ging je daarop door, dan kreeg je allerlei verwijten en werd er behoorlijk op je gemoedsrust in gesproken. Zo goed zelfs, dat je het ter plekke nog geloofde ook! Dit heeft mij héél wat €tjes gekost en ze bleek dus een of ander fotomodel te zijn (niet gek hé, dat mijn hartje sneller ging kloppen door haar :-) De komende trucs heb ik ook op veel andere vrouwen toegepast op verschillende datingsites en dit werkte gewoon perfect!! Je wist gelijk waar je aan toe was.  Nu ga ik je vertellen hoe je deze fakers er snel tussenuit haalt zodat het je maar één credit kost om deze fakers gelijk door de mand te laten vallen;  Truc 1; Zorg dat je de profielfoto van je “liefje” even door de zoekmachine van Google Images haalt. Deze zoekt de foto op in alle sites die er zijn met afbeeldingen. Meestal wel bingo dat je je “liefje” op een pornosite vindt of dat het een fotomodel is ofzo. Kan Google Images nu niks vinden, zorg dan dat je dezelfde foto even spiegeld/180 graden horizontaal draait in een fotobewerkingsprogramma en gooi deze weer door de Google Images heen. Meestal bingo, omdat deze gehaaide oplichters de originele foto spiegeld zodat ze dus niet herkenbaar en niet te vinden zijn door Google Images. Mocht je nieuwe vriendinnetje daar nu niet gevonden worden, dat kan altijd natuurlijk, ga dan over op truc 2.  Truc 2; Schrijf op een papiertje met een dikke viltstift de datum van de desbetreffende dag en maak dan een selfie met dat ‘datumpapiertje’ naast je/onder je gezicht. Stuur deze naar je nieuwe chatvriendinnetje en vraag haar hetzelfde te doen. GEEN digitale datum wat in de hoek van elke foto geplaatst kan worden in een fotobewerkingsprogramma, maar een echte handgeschreven papiertje. Nou, als je die dan verstuurd, zijn de poppetjes aan het dansen hoor. Je krijgt dan allerlei verwijten of je ze niet vertrouwd, dat het geen stijl is zo je eerste berichtje te beginnen, dat ze zo’n foto niet hebben en ga zo maar door. Maar de foto met datum van je zogenaamde nieuwe vriendinnetje krijg je dus echt niet toegestuurd!!  Ik hoop met deze twee trucjes heel veel mensen te kunnen behoeden om door deze geldkloppers/oplichters/fraudeurs je gigantisch veel geld uit je portemonnee te kunnen laten kloppen. Op al deze datingsites zal je moeten betalen om te kunnen chatten. Als iedereen deze trucs nu even doorvertelt aan anderen, dan hoop ik dat dit soort sites wellicht niet meer zoveel zullen gaan en kunnen verdienen met dit soort fraude praktijken.  Hopelijk heb ik veel mensen hiermee kunnen helpen om wat meer je geld in je zak te kunnen houden.

  Sterke punten
  Geld uit je portemonnee weten te frunniken!...

  Zwakke punten
  Dat geld krijg je niet meer terug en je krijgt er zelfs geen date mee!...

  Een binder

  Lang proberen zonder resultaat

  Volgens mij zit er een persoon die de chats verzorgd en er geld aan verdient.

  Fake als op de site is Fake

  Extreem slechte website. Absoluut geen echte profielen, alleen maar virtuele profielen.  In de algemene voorwaarden kloppen een heleboel dingen niet. Er ontbreekt informatie over hoe men om gaat met jou gegevens. Blijkbaar bestaan er meerdere sites, van dezelfde eigenaar, waar jou profiel 1 op 1 naar wordt gekopieerd. Hierover staat niets in de algemene voorwaarden.  Als je als brave gebruiker, netjes een fakeprofiel meld, word je zelf geblokkeerd en kan je niet meer een melding maken.  Vermijd deze site, want dit is echt een grote nepzooi

  Sterke punten
  Oplichters

  Zwakke punten
  Zijn sterk met fake


Bezoek ChatNu

Schrijf een review