Reviews van deze auteur

Incompetente admin.

Review over ChatPlaza

Ik chatte een paar maanden geleden op Chatplaza toen er geen admin aanwezig was. De chaos vond ik me naar een tijdje te veel worden en ben toen verhuisd naar een andere chat.

Een tijdje geleden heb ik gehoord dat er weer een admin is aangenomen, dus wilde ik Chatplaza weer eens kans geven.


Wat een grote bende, er is niks veranderd.


Een paar keer per dag wordt er PERSOONLIJKE INFORMATIE zoals foto's, voor en achternamen, telefoonnummers en andere dingen op de chat gesmeten. De aanwezige admin doet NIKS. De admin bant ze niet, ze gooit ze er niet af. Ze doet helemaal niks.

Er is maar 1 admin. 1 admin voor al die kamers. 1 admin die meer dan 100 chatters in de gaten wil houden.
Waarom?

Omdat de admin het in haar kop heeft gekregen door macht en ego. Ze wilt geen andere admins aannemen omdat ze alleen heerser wilt spelen. Zij alleen wil bepalen wie we mag komen chatten op 'haar' chat, zij alleen wil ruleren over het ban knopje, niemand anders mag dat doen. Als ze goed was dan was het geen probleem geweest, maar ze is incompetent, ik begrijp niet hoe die ooit door het solicitatie proces is heen gekomen.

Op de chat zitten heel veel trollen, ze kan ze niet aan. Ze doet er niks aan want ze weet niet hoe ze met de trollen om moet gaan. In plaats van ze proberen eraf te krijgen negeert ze ze.



Dit is niet alleen mijn mening, ik heb met verschillende chatters in privé gesproken over de totale chaos en over de onkunde van de admin.

Als iemand iets aan haar wilt vragen krijgen die een kick en/of ban. Dat is niet iets wat een goede admin zou doen. Hoe kan je in godsnaam iemand kicken die een vraag stelt aan je?

Ze hoort in de admin box te zitten zodat als er iets is je weet waar je heen moet. Ze zit daar nooit.


De chat is aan het dood gaan, dat kan je goed merken. Het is aan het afsterven. De kamers zijn stil, weinig typen er nog.

Het is jammer dat de eigenaar van de chat zo slecht te bereiken is, hij moet te weten komen dat dit incompetente persoon zijn chat aan het kapot maken is.

Het adminschap moet worden teruggenomen, of als alternatieve oplossing er moeten veel meer admins aan worden genomen.

Ik heb nooit een chat gezien waar er maar 1 admin is.

Sterke punten
Niks

Zwakke punten
Admin

reacties: