Reviews van deze auteur

Oplichterij, niet aan beginnen.

Review over BeNaughty

Heb een klacht bij de ACM neergelegd. Hopelijk pakken ze deze oplichters, net zoals ze bij Midhold hebben gedaan, keihard aan. Voordat je het weet heb je in plaats van een proefabonnement voor een maand een doorlopende. Er zijn sites aan gekoppeld. Als je deze bezoekt neemt men aan dat je je ook hierop wilt abonneren en wordt via een Duits incassobureau je rekening geplundert. Wegblijven dus. Je profiel verwijderen en het abonnement opzeggen verloopt moeizaam.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Oplichters!

reacties:

Review: opzeggen lidmaatschap

Wat een shit-bedrijf. Als je eenmaal een bankbetaling doet dan blijkt dat je daarmee toestemming zou geven voor een automatische maandelijkse betaling!
Verder verschijnen er allelei sites en als je die aanklikt dan word je direkt voor een maandbedrag aangeslagen. Betaling via een Duitse incassant die dreigmails stuurt als je een betaling storneert. Heb inmiddels mijn profiel verwijderd en ook mijn abonnement opgezegd. Heb daar overigens wel, per mail, een bewijs van ontvangen. Heb nu 2 aanmaningen, ga deze niet betalen. Zou strafrechtelijke gevolgen kunnen hebben. Hoezo?? Ik ben geen verplichtingen aangegaan? Wegblijven dus!!