Reviews van deze auteur

Geld terug vragen

Review over LangsWippen.nl

Heb contact gehad met de ACM
De site langswippen staat bij de ACM op de lijst van foute datingsites, dus iedereen die bedonderd is door deze site kan zijn geld terug eisen.

Hackers op langswippen .nl

Review over LangsWippen.nl

Afgelopen week heeft men twee maal gepoogd mijn computer te hacken. De eerste poging werd gedaan van uit Hoofddorp en de tweede keer kreeg ik op de waarscuwing te lezen dat de hack rechtstreeks van af de site langswippen werd ondernomen. Op verzoek van de Gem. Politie van Den Helder vraag ik een ieder die dit ook is overkomen dit te melden aan mij, dit I.V.M. het verder vergaren van bewijslast. Ook zijn de vele fakeprofielen al onder de aandacht van justitie gebracht, meld dit ook

Sterke punten
Zijn goed in het belazeren

Zwakke punten
Bijna alle vrouwelijke profielen zijn fake

Leuk je eigen ex-vrouw op de site onder andere naam beroep en woonplaats

Review over LangsWippen.nl

Ja, dat is lachen als je een foto van je eigen ex-vrouw op de site tegen komt. Maar ze staat daar wel onder een andere naam, een ander beroep en een andere woonplaats. Zou ze soms via de site bijverdienen om haar nu schamele inkomen wat aan te vullen? Zou een leuke zijn voor Tros Radar!

Sterke punten
geen

Zwakke punten
Fake in't kwadraat !!!!! Pas op !

reacties:

Review: Zoektocht

Is het geen idéé om ons als slachtoffer van Langswippen.nl te verenigen en als groep de publiciteit te gaan opzoeken via het tv programma kassa. Deze site is een gevaar voor de volksgezondheid want landelijk zijn al veel mensen onder behandeling gekomen bij GGZ instellingen door toedoen van fakersites als Langswippen en dat kost de gemeenschap veel geld. De ziektekosten moeten toch naar beneden? Nou Den Haag , doe dan maar eens wat aan die fakersites, dat levert geld op voor de staatskas.