Reviews van deze auteur

Serieus flirten is pure nep

Review over SerieusFlirten

Het leek allemaal zo geloofwaardig en gemeend. Tientallen dames die wat van me willen, gelijk dezelfde dag willen afspreken en neuken. Tientallen berichten per weekend. Zag te mooie rondborstige dames dat is op zich al zeer twijfelachtig. Daar reageer ik niet op. Ik reageerde meer op normale dames en hun berichten leken allemaal lief en gemeend. Alleenstaand met 1 of meer kinderen, gescheiden of gewoon single. Na verloop van tijd merkte ik al dat er iets niet klopte, je voelt gewoon dat je aan het lijntje wordt gehouden, bij 1 geval (op een andere site) ben ik zelfs 4 maanden aan het lijntje gehouden. Gewoon simpel afspreken hoewel ze dat zelf willen lukt maar niet, dan was ik te snel en te haastig of niet serieus en je moest echt elke dag chatten anders ben je niet serieus bezig. Ik heb dus mijn profiel aangescherpt en gezegd, ik doe niet aan heen en weer chatten maar gelijk afspreken kennismaking gesprek en bij een klik verder en anders afscheid nemen. Ik ging er nog steeds vanuit, dat 10 á 20% van de dames serieuze bedoelingen hebben. Ik zeg ik reageer alleen als je met een voorstel komt om een afspraak te maken waar en wanneer. Ook dan gaan ze om de hete brij heen, dan willen we eerst weten wat ik lekker vind en "wat zou je met me willen doen, daar ben ik misschien nieuwsgierig naar?" dat soort herhalende stomme vragen terwijl echt alles in mijn profiel staat. Als ik er wat van zeg, dan vinden ze dat beledigend en noemen ze me arrogant. Wat ook opvalt dat de meesten uit Alphen aan de Rijn komen. En vreemde on Nederlandse slaap- of huiskamer achtergronden. Ik zit hier al ruim een maandje hier met wel 500 uitnodigingen maar geen enkele afspraak. Conclusie: pure nep en heel veel leergeld betaald.. Dan wordt het tijd om een echte datingsite op te zetten met echte dames en heren die alleen voor een seksdate gaan. Ik heb nog wat credits te gaan, heel misschien vind ik een speld in de hooiberg, en dan zal ik dat laten weten. Anders is het over en uit. En ik ben geheel mee eens met een eerdere review dat dat soort sites gewoon verboden moeten worden.

Sterke punten
Het ziet er bedriegend mooi en professioneel uit. Dat is het niet. Het is er alleen maar om met je gevoelens te spelen en zoveel mogelijk credits uit je zak te kloppen.

Zwakke punten
Te mooie rondborstige dames met mobieltjes in hun hand en ze zeggen dat ze dierenarts, politieagent, verpleegkundige of secretaresse zijn. Ze willen allemaal jou hoewel ze meestal niet weten hoe je eruit ziet. Want mannen laten niet snel een foto van zichzelf zien.


Het lijkt allemaal te mooi om waar te zijn, helaas is het pure bedrog en is het ook niet anders.

reacties: