Reviews van deze auteur

Time To Say Goodbye - Andrea Bocelli

Review over ChatPlaza

Een leuke tijd gehad op ChatPlaza. Door de jaren heen ook wat leuke contacten opgedaan maar de site is niet meer wat het ooit was, verre van zelfs.
Ik lees allerlei mensen negatieve uitlatingen doen over de nieuwe ‘admin’.
Logisch, want hoewel ik persoonlijk niets tegen deze vrouw heb is het wel duidelijk dat ze absoluut niet geschikt is voor deze functie.
Het echte probleem is echter niet de admin maar de figuur die deze site beheert en haar deze rol geeft.
Iemand die dit doet heeft totaal geen benul van wat er zich op zijn site afspeelt en waar hij mee bezig is.
Een admin die geen fatsoenlijk woord Nederlands kan typen, de intelligentie mist om sarcasme te herkennen, de vreselijkste ziektes die je dag en nacht om de oren vliegen, kinderporno... en als hoogtepunt het gegeven dat mevrouw admin haar ogen dichtknijpt wanneer haar ‘vriendjes’ deze dingen uithalen. Het is werkelijk te gek voor woorden. Ik zou me als beheerder doodschamen om een website als deze op mijn naam te hebben staan en in de lucht te houden. Zelf ben ik inmiddels overgestapt naar twee andere sites. De discussie aangaan met deze admin is zinloos, het zou me zelfs niet verbazen wanneer deze vrouw niet eens weet wat het woord discussie betekent en dat meen ik helaas oprecht zonder enig sarcasme. Nogmaals: het gegeven dat juist deze onwetende naïeve en simpele vrouw is aangesteld om de scepter te zwaaien zegt alles over deze site en zegt dus ook dat mailen, klachten indienen en/of zeuren geen enkele zin heeft want alles zal uiteindelijk op het bureau terecht komen van de persoon die dit veroorzaakt en in stand houdt. Time To Say Goodbye, Farewell ChatPlaza. Ik hoop dat ze je snel uit je lijden zullen verlossen.

Sterke punten
De uitlog button.

Zwakke punten
...

reacties: