Reviews van deze auteur

Slecht beleid

Review over Sexjobs.nl

Slecht beleid. Ene moderator keurt je advertentie goed en een ander knalt m er net zo hard weer af omdat je zogenaamd in een verkeerde rubriek adverteert. Ik moest als lesbische vrouw op zoek naar een paydate met een volle vrouw maar adverteren tussen de gaymannen en bi oproepen.... nee dat schiet op!

Sterke punten
Snelle reactie

Zwakke punten
Te streng beleid voor mensen die tussen wal en schip vallen. Onnodig kwetsend en zeer irritant om een halve dag op en neer te mailen en goedkeuring te krijgen bij gods gratie om na een kwartier door een andere moderator er weer af gegooid te worden. Trek 1 lijn als personeel en discrimineer niet op geaardheid! Een hetero mag in bbw zoeken naar een volle dame maar een lesbienne niet?

reacties:

Review: wees slimmer

Ik heb een regel die ik altijd hanteer en dat is dat ik nooit zelf het initiatief neem, laat de kippen maar het eerste bericht naar jou sturen, probeer de rollen om te draaien en wees niet zo wanhopig. Mocht je een paar dagen geen berichten krijgen, wees dan geduldig. Misschien moet je dan uit een ander vaatje gaan tappen dmv je fotos gaan veranderen. Oh en urbenis, dat is gewoon niet waar, er zijn zeker wel aantrekkelijke kippen op datingsites die gewillig zijn, en ik spreek uit ervaring!

Review: wees slimmer

Mgtow ik geniet ervan dat je zo gefrustreerd bent. Ik zie je steeds verongelijkt doen omdat vrouwen dus blijkbaar niks van jou moeten hebben, wat ik me heel goed kan voorstellen als ik je stukjes lees. Je gefrustreerde toon in je reviews is geweldig! Hele dag boos zijn op hoe de wereld werkt. Daarom gaf ik het advies om de rollen om te draaien, met behulp van de gratis superkrachten. Laat kippen naar jou profiel komen ipv andersom. Laat hun het initiatief nemen. Ik heb wel degelijk genoeg eisen, het zijn wel kippen maar geen antilliaanse plofkippen zoals jij beweert. (Ik val op donkere dames) En inderdaad zoals ik al eerder zei hebben vele kippen op badoo problemen, maar ach dat heeft bijna iedereen tegenwoordig. Iedereen heeft zijn gebreken, we zijn niet perfect. En bovendien is het een verkapte sexsite dus een relatie hoef je er echt niet te zoeken, een relatie hoor je gewoon in real life voor elkaar te krijgen. En dat je nu al over geslachtsziekten begint zegt veel over jou persoonlijkheid. Al met al is badoo gewoon een goede site, waar mee ik geheel gratis gemakkelijk dates regel bij mij thuis. Excuseerr jezelf dat het bij jou niet wil vlotten.