Reviews van deze auteur

Pure oplichterij

Review over LangsWippen.nl

Je kan hier Jaren bezig zijn wat je een hoop geld kost en uiteindelijk maakt het weinig uit met wie je schrijft. Als je bijna tot een ontmoeting komt, begint het hele verhaal wat je al verteld hebt weer van voren af aan. Een soort cirkel systeem waarmee je geen enkele stap verder komt en wél een hoop geld kwijt bent. Een ontmoeting met een vrouw is dus eigenlijk uitgesloten door het cirkel-systeem wat daar gehandhaafd wordt wat communicatie betreft. Houd je geld in je zak, want je komt uiteindelijk niemand tegen waarmee je geschreven hebt.

Sterke punten
Géén

Zwakke punten
Alles

reacties:

Review: Wippen en genaaid worden

Het wordt hoog tijd dat sites als deze worden gestopt wegens "Misleiding". Intussen heb ik zo'n 18 dossiers aangemaakt van gesprekken én foto's. De meesten zijn al verdwenen van deze site, maar dat doet niet af aan de intenties die Langswippen.nl heeft. Inhoudelijk kan ik natuurlijk niets schrijven hier, maar in ieder geval is het genoeg voor een Aanklacht. Men kan zich niet altijd verschuilen onder de Algemene Voorwaarden, als het éérste contact qua omschrijving daarmee in strijd is.

Review: Wippen en genaaid worden

Dat ben ik helemaal met je eens Dirk. Intussen heb ik 18 fraudeurs hun schrijven en foto's opgeslagen en mogelijk interessant voor vervolging. We houden contact toch?

Review: Wippen en genaaid worden

Beste Dirk, intussen heb ik Juridisch bezien, náást Identiteitsfraude nog een ander Lek gevonden. Je zal begrijpen dat ik dat hier niet ga schrijven omdat het een aanvulling is op je eigen zienswijze c.q. Juridische bewijslast. Met vriendelijke griet van Ad.

Review: Pure oplichterij

Dank je voor je reactie Dirk. Dát deel van de Algemene Voorwaarden had ik blijkbaar niet goed gelezen, aangezien het zo'n ontzettend lang verhaal was en er een hoop in staat wat niet ter zake doende deed of doet. Maar de verwarring is schijnbaar ook de troef die men hanteert. Dank je wel Dirk!

Review: Wie helpt mee

Inderdaad, deze site zit vol met fake. Ben bijna 10 maanden met OmaTerra bezig geweest en het kwam nooit tot een date. Altijd smoesjes of dezelfde soort reacties om er onderuit te komen. Houd je geld in je zak, want op deze site kom je nooit tot een ontmoeting. De meesten staan er ook al een Jaar of meer, op, met dezelfde tekst die onwaarschijnlijk is. Je kan immers als b.v. "stel" niet schrijven dat het de 1e keer wordt voor een trio, ná een jaar. Veel leugens dus op LangsWippen.nl

Review: 100% fake

Ben 5 maanden bezig geweest op deze site en als het tot een ontmoeting moet komen, wordt met draaiingen dat zo lang mogelijk af gehouden... Houd Uw geld in Uw zak en begin er niet aan.!!!

Review: 100% fake

Ben het volledig met bovenstaande schrijvers eens. Heb in 3jr tijd zo'n 26 dossiers aangemaakt van de berichten mét foto's, en de ACM zal er blij mee zijn. Als je met een vrouw schrijft, wordt het na een aantal weken een herhaling van dezelfde schrijvens van daarvóór. Een ontmoeting die je voorstelt resulteert altijd in, "dan ben ik al bezet" of "dan heb ik al een afspraak", en ga zo maar door.
Dat zou voor een paar maanden nog toevallig kunnen, maar natuurlijk niet voor 3 tot 9 maanden.
Dan zou het "bewust uit de weg gaan" heten.
De misleiding bij deze site zit voorál in de Home-pagina, waar uitgelegd wordt wat de redelijke mogelijkheden zijn, én hetgeen in de Algemene Voorwaarden staat onder art. 18 - C en D. De site-eigenaar behoud zich daar het recht voor, om anderen dan waarmee je gevoeglijk schreef, te vervangen door iemand die voor Langswippen.nl werkt, tijdens het contact wat je had. Dat strookt niet met hetgeen wat in de Home-pagina staat en is naar mijn mening dus "misleiding".
Het wordt hoog tijd, dat deze site wordt aangepakt door de ACM.