Reviews van deze auteur

Lowlander waarom? waarom zo maar bannen zonder gesprek?

Review over ChatPlaza

Hallo

Om onverklaarbare en niet nader toegelichtte redenen ben ik door Lowlander van Chatplaza gebanned !?? Waarom ?? Er is mij niets over medegedeeld.
Ik ben chatter van het eerste uur op chatplaza vanaf de dag dat het is opgericht. Ik mag dus wel zeggen dat ik een ervaren chatter ben. Ik ben meerdere malen door lowlander gebanned op verzoek van een chatter Henk Geerlings uit Groessen. Deze twee mensen hebben ogenschijnlijk zo'n goede band dat Henk mij klakkeloos kan later verwijderen door Lowlander. Zoals ik al zei meerdere malen is dit gebeurt. Buiten dat is mijn account op chatten.nl ook geblokkeerd !!! De twee grootste chatsites van Nederland die hun oude chatter gewoon blokkeren. Wat is dit? Ik heb chatten en chatplaza nodig voor mijn dagelijkse sociale contact tussen alle ander werkzaamheden door is dat juist even ontspannen voor mij.
Ik ben slecht ter been en kan dus niet zomaar overal heen. Er is ook geen gesprek geweest tussen lowlander en mijzelf, geen reden , geen oorzaak aangegeven. Omdat is zolang chat weet ik wat er speelt onderling tussen de admins en chatter die elkaar al jaren kennen.

Ik heb ook de reviews gelezen over admins chatplaza. Ook daaruit blijkt dat de admins die al jaren de skepter zwaaien op de chats met velen chatter aanvaringen hebben gehad.


Tot slot wil ik u vragen een en ander uit te zoeken en mij per omgaande weer toegang te verlenen tot de chatsiter chatplaza en chatten. Ik denk dat ik in mijn recht sta hierin.

Vriendelijke groeten JOOP alias Castador

Sterke punten
leuk

Zwakke punten
admin lowlander die immer maar mensen verwijdert op verzoek van chatters !!! Er wordt niets aan gedaan .

Admin Lowlander en Henk Geerlings

Review over ChatPlaza

Na chatter van het eerste uur op chatplaza te zijn geweest heeft admin lowlander wederom op verzoek van chatter Henk Geerlings uit Groessen mij gebanned van de chat.
Bovengenoemde chatter weet steeds weer de admins ervan te overtuigen dat ik verwijdert moet worden, Dit is al 10 keer gebeurt. Ik heb iedere keer contact proberen te krijgen met de admins maar zonder succes. Vreemd genoeg ben ik tevens gebanned op Chatten.nl dat de hoofdsite is van chatplaza. Eigenaar is Bulwark bv Haarlem. Ik ben zelfs op het postadres geweest van chatten smedestraat 32 haarlem. Echter daar is een dubieus adres met een discotheek.
Hoe dan ook ben ik slachtoffer geworden van vriendschapsbanden tussen admins en chatter Henk op chatplaza.nl. Waarschijnlijk hebben ze zakelijk of prive wederzijdse betrekkingen en belangen. Op chatplaza en chatten ben ik om onduidelijke redenen en zonder communicatie in privebox gebanned.

Sterke punten
goedwerkende chat interface

Zwakke punten
Admins zijn zeer bevooroordeeld en onderhouden ogenschijnlijk belangen met chatters.
Zonder opgaaf van reden mij op twee chatsites een ipban geven

reacties:

Review: Lowlander waarom? waarom zo maar bannen zonder gesprek?

Nee, ik ga je geen compliment geven voor je kennis van de Nederlandse taal. Alleen daarin al zie ik je psychologische profiel verschijnen. Ik ga het niet zo langdradig en inhoudsloos maken zoals u ( bekende gezien je typestijl ).
Ik benoem slechts de totale onrechtmatigheid waarmee ik ben verwijdert van de chat en ook doodleuk van Chatten.nl waar ik nog nooit onenigheid heb gehad. Vreemd niet? Als chatter van het eerste uur heb ik Chatplaza groot gemaakt, een intelligent bijdrage geleverd aan chattend Nederland en vooral heel veel gezelligheid, originaliteit en humor. En ach, wie kan dat nog zeggen hede ten dage? Jij niet in ieder geval. Een hele goed middag . Good old JOOP.

Review: Lowlander waarom? waarom zo maar bannen zonder gesprek?

Henk Geerlings , jij hoeft jezelf geen Dirk te noemen ik weet dat jij overal achterzit samen met je seniele vrien Rick1944.
Wees eindelijk eens een kerel en kom echt uit de kast Henk.
Niet op deze stiekeme manier , ik weet hoe vals je bent

Review: zwanger

Annelore is zo'n bekende chatnaam van een 'man" die al jarenlang deze onzin toepast.Hij heeft geen werk