Reviews van deze auteur

admins bannen altijd de verkeerde

Review over ChatPlaza

Admins in het algemeen maar vooral die domme Ajala bannen altijd de verkeerde personen. Zit er in de huiskamer een griepende rotvent iedereen te zieken, sarren, uit te dagen en de beledigen en dat doet hij niet 1 keer maar de hele dag al maanden. Die kerel heeft eerst andere boxen kapot gemaakt en de lol verziekt en is heeft nu de huiskamer verkozen voor al zijn geziek en gezeur! Hij schijnt een enorm syndroom te hebben en is geestelijk kleinzielig en bovenal paranoide schizofreen en narcistisch!

Als dan iemand kwaad word en wat tegen hem zegt, gaat hij gelijk geniepig een admin halen en wat doen die domme admin figuren? Die komen gelijk dubbel sterk met 2 man en bannen die persoon.

Dit omdat de griepeR enorm het slachtoffer kan spelen en dramatiseert tegen de admins, om de ander expres te bannen. Normaal als ik klaag komt er niemand en krijg ik de mededeling van zet hem maar op negeer of komen ze na een paar minuten AANKAKKEN en dan houd de zieker zijn bek al en zien ze weer niets en gaan ze snel geirriteerd weg. Want ja je stort ze in hun kamer als ze komen en ze zien vervolgens niets en dan kicken ze je normaal ook uit de admin box als je doorvraagt!

Wat een KLOTE ZOOI daar op chatplaza en gaat daar maar door en zo oneerlijk ook! Ze bannen mensen die niet over zich heen laten lopen en laten de trollers zitten wat een DOM VOLK! Vind de nieuwe chat ook KLOTE trouwens chatsite van NIETS! Ik kom daar NOOIT meer!

ADMINS JULLIE ZIJN INCOMPETENT SMEERLAPPEN!

Sterke punten
niets

Zwakke punten
(te) veel)

reacties: