Reviews van deze auteur

wees slimmer

Review over Badoo

Dit jaar al zo'n 10 kippen bij mij in bed gehad waarvan de meerderheid buitenlands was, denk aan Suriname en Antillen. Wat je doet is het volgende, maak een account aan, ga dan naar account verwijderen, dan bied badoo 'eenmalig' 3 dagen GRATIS superkrachten aan, die neem je, dan ga je naar instellingen, en daar zet je je superkrachten op o nzichtbaar maken. Dan ga je op veel profielen kijken maar je gaat niet liken, waardoor de kippen nieuwsgierig worden en ook jou profiel gaan bekijken. Daardoor wordt je profiel zeer populair. Als je profiel zeer populair is wordt die bovenaan weergegeven bij alle kippen in de buurt. De rest gaat allemaal vanzelf. Dit trucje kun je altijd weer opnieuw gebruiken met het zelfde account , zo heb je dus altijd gratis superkrachten. Neem dit advies mensen, de hosselaar heeft gesproken. Peace out

Sterke punten
Bijna alle kippen die op badoo zitten zijn makkelijk te regelen. Zonder daarvoor te betalen of veel moeite te doen.

Zwakke punten
Niet zoveel kippen aanwezig als bijvoorbeeld tinder, daardoor ook niet echt hele fijne kippen maar ja die vind je sowieso niet zo snel online

reacties:

Review: wees slimmer

ik moet er wel bijzeggen dat alle kippen op badoo gestoord en wanhopig zijn. Het is een broedplaats van kippen met financiële moeilijkheden, drugsgebruik, psychische problematiek variërend van borderline tot autisme en schizofrenie. Maar dat maakt voor die ene keer niet uit, een vriendin hoef je er niet te zoeken natuurlijk.

Review: wees slimmer

Ik heb een regel die ik altijd hanteer en dat is dat ik nooit zelf het initiatief neem, laat de kippen maar het eerste bericht naar jou sturen, probeer de rollen om te draaien en wees niet zo wanhopig. Mocht je een paar dagen geen berichten krijgen, wees dan geduldig. Misschien moet je dan uit een ander vaatje gaan tappen dmv je fotos gaan veranderen. Oh en urbenis, dat is gewoon niet waar, er zijn zeker wel aantrekkelijke kippen op datingsites die gewillig zijn, en ik spreek uit ervaring!

Review: wees slimmer

Mgtow ik geniet ervan dat je zo gefrustreerd bent. Ik zie je steeds verongelijkt doen omdat vrouwen dus blijkbaar niks van jou moeten hebben, wat ik me heel goed kan voorstellen als ik je stukjes lees. Je gefrustreerde toon in je reviews is geweldig! Hele dag boos zijn op hoe de wereld werkt. Daarom gaf ik het advies om de rollen om te draaien, met behulp van de gratis superkrachten. Laat kippen naar jou profiel komen ipv andersom. Laat hun het initiatief nemen. Ik heb wel degelijk genoeg eisen, het zijn wel kippen maar geen antilliaanse plofkippen zoals jij beweert. (Ik val op donkere dames) En inderdaad zoals ik al eerder zei hebben vele kippen op badoo problemen, maar ach dat heeft bijna iedereen tegenwoordig. Iedereen heeft zijn gebreken, we zijn niet perfect. En bovendien is het een verkapte sexsite dus een relatie hoef je er echt niet te zoeken, een relatie hoor je gewoon in real life voor elkaar te krijgen. En dat je nu al over geslachtsziekten begint zegt veel over jou persoonlijkheid. Al met al is badoo gewoon een goede site, waar mee ik geheel gratis gemakkelijk dates regel bij mij thuis. Excuseerr jezelf dat het bij jou niet wil vlotten.

Review: wees slimmer

Ja dat kost me inderdaad teveel geld, en Btw mijn ex was gedwongen prostituee toen ik haar leerde kennen. Als je weet wat hun meemaken, oude mannen, agressieve klanten en pooiers, lange werkdagen, geld dat word afgenomen door pooiers etc.
Zoals ik al zei, vrouwen nemen wel degelijk initiatief, omdat alleen vieze mannetjes hun hele dag berichten sturen, wat nogal wanhopig over zal komen. Daarom zou ik dat persoonlijk nooit doen, maar goed, iedereen zn eigen manier natuurlijk!
En super lief van je voor je advies dat ik me moet laten testen op soa's ;) 2 weken geleden nog getest, niks aan de hand. Grappig dat je zegt dat je niet meer geïnteresseerd bent in dating, terwijl ik je voor elke dating site zie betalen in je reviews. Haha zie jij het maar als 'shaming language'. En dirk, ik zou graag je telefoon nummer of emailadres willen hebben, dan stuur ik fotos en filmpjes van die meisjes, kijken of je ze dan nog steeds lelijk zal vinden.

Review: wees slimmer

Ohja en trouwens mgtow, ik weet niet helemaal wat het/jou gedachtegoed inhoud betreffende 'mgtow' , maar hoe ik het interpreteer ben ik dat ook, op de moderne manier ;) ik betaal nergens voor, doe er weinig moeite voor, ik laat de dames het initiatief nemen, ik ga geen relaties etc met ze aan. In grote lijnen is dat wat mgtow betekent toch? Mocht ik het mishebben hoor ik graag van je