Reviews van deze auteur

van alle datingsites de grootste bedriegers

Review over Victoria Milan

na twee weken op VM weet ik 100% zeker dat de profielen fake zijn en de antwoorden (als je die al krijgt) gegenereerd worden door chatbots. Dat gebeurt op veel van die flirtsites maar het feit dat VM hier zoveel geld voor durft vragen, onder het mom van een 'serieuzere' site, maakt van hen de grootste afzetters van allemaal

Sterke punten
het zet mannen aan om, na een stevige ontgoocheling, terug in het echte leven te stappen

Zwakke punten
bij gebrek aan ruimte begin ik hier zelfs niet aan

reacties:

Review: Geduld is een schoone zaak.

100% akkoord, Hans

Review: DURE FAKE WEBSITE ! OPGEPAST !

Dit is echt wel frappant. Je schrijft dit eind 2015 terwijl ik eind september 2016 heb ingeschreven. En wat zie ik? Exact dezelfde vrouwenprofielen die ik nu ook krijg. Copy berichtjes? Absoluut!

Review: mannen het is zo makkelijk WEL te daten

Ik heb gans de discussie tussen Reflector en Lady gelezen en ik heb me blauw geergerd aan de commentaren van Lady. Na de zoveelste relatiebreuk was dit de eerste keer dat ik me inschreef voor een dating site en ik heb geopteerd voor VM omdat dit één van de serieuzere zou zijn. In het gewone leven heb ik behoorlijk wat interesse van vrouwen omwille van mijn job (met maatschappelijk aanzien en hoog inkomen), persoonlijkheid en uiterlijk. Waarom dan een dating site? Juist omwille van het feit, Lady, dat ik in het echte leven vooral 'golddiggers' aantrek en op VM een duidelijke doelgroep hoopte te vinden die terug wat passie zochten buiten hun vaste relatie, zodat ik zelf niet terug in hetzelfde schuitje van een relatie zou terecht komen. Ik kijk op dit moment naar de resultaten van de Google search op VM en ik citeer letterlijk wat er als eerste twee uitkomt: 'Nr.1 OVERSPEL datingsite VM' en 'VM Datingsite voor VREEMDGAAN'. Toch duidelijk, niet? Dus, als je je als vrouw inschrijft op VM, dan weet je toch wat mannen daar zoeken? Ik ben intelligent, heb een behoorlijke ervaring met (meestal knappe) vrouwen en weet best wat vrouwen verlangen. Of je die ervaring in je profiel verwerkt of niet, het maakt zoals Reflector zegt geen bal uit. Wat de meeste vrouwen op die sites zoeken is gewoon wat zelfbevestiging door het AANTAL hits, berichtjes en knipoogjes van mannen zonder de minste interesse in de man zelf. Neurotische, narcistische en waarschijnlijk niet al te interessante vrouwen waarvoor je je in het echte leven zelfs niet voor zou omdraaien. Ik schaam me dat ik hier zelfs geld heb aan uitgegeven. Zoals Reflector heb ik me ook eens een keer als vrouw ingeschreven en ik heb me tenminste nog wat geamuseerd met de pittige en grappige gesprekjes die je kan uitlokken als vrouw (zelfs dat brengen die oersaaie trienen niet op, naast wat beleefdheid om toch iets te antwoorden). Na een dag was ik het evenwel beu en had vooral te doen met mijn bro's, die zich zo gemakkelijk laten manipuleren en er nog voor betalen ook. Stop hiermee jongens en geef je geld uit aan iets waar je echt plezier aan beleeft.