Reviews van deze auteur

Dit is geen dating site

Review over Paiq

Dit is een chatsite waarvan en honderden zijn. De mensen die je hier op tegen komt zijn helemaal niet uit op een date maar zijn in hoofdzaak verveelde huisvrouwen met een partner die "vrienden" zoeken om te kletsen.
Je hebt hier als man die een date zoekt - zeker als je niet single bent - niks aan. Je ontmoet in het gunstigste geval vrouwen die naar de kapper gaan; gehaktballetjes gaan draaien en soep gaan koken. En daarnaast mededelen dat ze weg moeten voor een afspraak met vier vriendinnen om te babbelen.
Zij begrijpen ook het begrip "date" niet. Men wil allen maar kletsen. Jammer van deze site.

Sterke punten
Als je wilt chatten voor een paar euro? Prima. Maar dat kan elders veel beter. Zelfs iets antieks als ICQ gezien de mogelijkheid tot internationale contacten, staat op een veel hoger niveau.

Zwakke punten
Aan opsomming komt geen eind. Dit is geen dating site.

reacties:

Review: Dit is geen dating site

Heren, althans ik neem aan dat hier heren aan het woord zijn,
het is naar mijn mening op deze review site niet de bedoeling om te ventileren hoe persoonlijke relaties zijn verlopen en afgelopen. Het is de bedoeling dat de kwaliteit van de site wordt beoordeeld. Niemand zit verlegen over een verslag over een partner die werd betrapt met de beste vriend op de WC. De kwestie is, wat heb je te verwachten als je actief op zoek gaat naar een date op deze site. De bedoeling van beordeling daarvan is om anderen die op dating uit zijn, aan te sturen bij het maken van een keuze. Een keuze tussen de sites. En niet een keuze rondom verkeerd afgelopen relaties. Want dat zijn persoonlijke drama's. En om verslaggeving daarover zit niemand verlegen. Ik herhaal, Paiq zit vol met verveelde prietpratende vrouwen die naar de kapper gaan en gehaktballetjes draaien en willen kletsen over allerlei banaliteiten. Als het onderwerp van gesprek zich richt op datgeen waar het over gaat, namelijk een date, wordt de wens tot uitdrukking gebracht dat voor zover het verlangen uit gaat boven gehaktballetjes/kapper, een lieve, leuke fijne man wordt verlangd. Kortom het summum van vertrutting. Dit is geen dating site. Maar een chatsite. Voor lieden die een beetje willen ouwehoeren. En daar zijn veel betere alternatieven voor.