Reviews van deze auteur

CRAPULEUZE OPLICHTERS

Review over LangsWippen.nl

Al die profielen stuk voor stuk vals. Ik heb nu een paar mailtjes gestuurd met steeds weer andere profielnamen naar foto's die op andere sites als Belgische of Nederlandse vrouwen staan. Ik stel hen de vraag waarom ze me op fotosexcontact vragen om te neuken en op LANGSWIPPEN negeren ze me. Gister heb ik het tempo wat opgedreven met valse profielen aan te maken en de fakers het vuur aan de schenen te leggen en plots ergens in de namiddag kan ik totaal geen verbinding meer maken met hun server!? Uitschot! Ik heb vernomen dat het doek dreigt te vallen over Langswippen en de andere sites die door dezelfden beheerd worden. Het wordt zo wat tijd denk ik. Beste vrienden, laat jullie niet meer vangen! Boycot heel die kutzooi. Grtz Guerciotti

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Alles, vooral zielig als hier echte vrouwen aan meewerken

Pure oplichting!!!

Review over LangsWippen.nl

Dag beste vrienden, ik heb zelf uitgetest of ik de echtheid kon achterhalen. Ik heb dagelijks een nieuw profiel aangemaakt voor de 3 gratis berichtjes, zonder foto, dus moesten ze me identificeren aan de hand van mijn IP adres. Ik stuur dagelijks een bericht naar het profiel JASSIEVROLIJK uit Blankenberg Heumen. En dadelijk wordt mijn profiel verwijderd. Voor mij voldoende bewijs dat het om geld afhandig maken gaat. Een vrouw zal hier nooit met jou afspreken en je steeds aan het lijntje houden. Geloof me steek er geen geld in!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Alles, Fake, fucking fakers

Vuile oplichters

Review over LangsWippen.nl

Beste vrienden, loop hier niet in. Ze pluimen je gewoon, ze houden je aan het lijntje, het taalgebruik is typisch voor hoeren. Stuk voor stuk valse profielen, in het bijzonder JASSIEVROLIJK,MSTEACHER, DIKTIET,JULIETTE, ROOS, ANN_, noem maar op. Zij gebruiken foto's van pornosites. Ga naar een echte hoer, komt je veel goedkoper uit.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Geen, je portemonnee leeg en je zak nog steeds vol

reacties:

Review: Ben benieuwd

Ben, ik zat in hetzelfde Schuitje als jij. Maanden (10) maar liefst heb ik geloofd dat het ging gebeuren, maar altijd een excuus, een uitvlucht, zelfs jou de schuld geven doen ze. Het is vast herkenbaar? Een twee weken geleden blaast ze alles op. ze krijgt te weinig aandacht? Ik dreef het op de spits door via mijn en uiteindelijk andere nieuwe profielen aan te maken. Ze antwoordde niet meer. Mijn nieuwe profielen van werden geblokkeerd. Uiteindelijk ben ik sinds 21 aug. volledig verbannen van de site. Ik kan via mijn IP adres niet meer inloggen. Zegt toch genoeg? Oh ja, ik ben er dik 5000 euro armer door geworden, dus loop er niet in?😞 Geloof me hoe pijnlijk het ook lijkt. Take Care!

Review: alles fake

Henk, werd je ook afgedreigd door medewerkers van de site?

Review: 100% fake

Bijna een jaar aan het lijntje gehouden. Hoe dom kan een lul toch zijn? Ik heb het getest, beroepsmatig en kwam tot de vaststelling dat alles Fake is. Pure oplichting en geldklopperij. Ga naar een hoer. Dan ben je goedkoper af!