Reviews van deze auteur

wederom zonde van het geld

Review over Paiq

Weer een in de orde 'gratis' datingsite. Ja je kan je gratis aanmelden en je profiel invullen, maar daar heb je het wel mee gehad.
Daarna koop je credits om berichtjes te kunnen versturen ed.
Je kan geen profielen browsen en dus is paiq voor je aan het zoeken naar een chat. Dat doet ie al een uur en nog steeds niemand thuis. Daarom denk ik dat ik door de zoveelste datingsite erin getuind ben.
Voor Paiq en alle andere datingsites die er vooral zelf van beter worden zeg ik: krijg ik het heen en weer. Dit was de laatste keer dat ik hier geld aan uit heb gegeven. Jullie zijn niets meer dan bedriegers die gedoogd worden.

Sterke punten
---

Zwakke punten
weinig tot geen matchende profielen.

En NEE..
NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE !

IK BEVEEL PAIQ NIET AAN BIJ VRIENDEN. NIET NIET NIET!

eindelijk een leuke datingsite!

Review over Pepper

Ik snap al die negatieve reviews niet. Ik vind Pepper echt leuk. Je krijgt dagelijks een aantal matches van levendige profielen; een soort wall van de persoonlijkheid. Op deze manier is het minder vleeshal en meer waar het om gaat. Bovendien is de website een stuk frisser en ook nog overzichtelijker. Vooral als het om betalen aan komt, dan kun je bv. automatisch verlengen echt uit zetten en staat het niet met kleine k- letterjes ergens op een lastig te vinden plekje, zodat je jezelf niet blauw hoeft te betalen. LEUK en eerlijk dus. Ik ben er blij mee.

Sterke punten
vormgeving, overzichtelijkheid, mogelijkheid om echt te laten zien wat je leuk vindt (filmpjes, fotos, boeken), en leuke mensen (so far)

Zwakke punten
website is een beetje traag soms

actief door non-actief

Review over Lexa

Sinds 1.5 maand of zo, betaal ik Lexa niet meer voor hun 'diensten'. Zodoende kan ik niet meer terug mailen ed. Mijn account is dus zeer beperkt. Lexa wil mij natuurlijk terug hebben en dus proberen ze mijn hoofd op hol te brengen met allerlei Anni's. Echt letterlijk! De eerste Anni was 42, de volgende 35 en vandaag een Anni van 39. Grappig hè? Dat er zoveel Anni's bestaan? Er zijn wel aardig wat Annie's denk ik, hoewel ik er in mijn dagelijks leven niet zo veel ontmoet, maar Anni's?!
Een duidelijk signaal dat Lexa de boel bedondert, en hier zijn nog steeds geen regels voor. Leden betalen zich suf en worden simpelweg voor de gek gehouden!

Sterke punten
Overzichtelijke website

reacties:

Review: actief door non-actief

Ja dat ze een prijs gewonnen hebben begrijp ik ook echt niet. Ik ben benieuwd wie dan die stemmen aan ze geeft? Maar voor mij is het nu heel erg duidelijk; ik vind het ook nog eens super dom om één en zelfde naam te gebruiken maar wel met een andere leeftijd.