Reviews van deze auteur

Tragisch

Review over Samen Christen

Op SamenChristen treft u een verzameling zeer conservatieve christenen aan. Ze zijn overal op tegen (abortus, homoseksualiteit, vaxxen en ga zo maar door), de eindtijd is begonnen en de man is hoofd van het gezin. Nou, dan weet u het wel, hè. En als je iets zegt wat ze niet bevalt, word je eraf gegooid, want met een beetje tegengas kunnen de tere zieltjes niet omgaan. Ik word op het forum voor racist uitgemaakt en er wordt daar door de gebruikers onderling óver mij gepraat waar ik bij ben; ik moest genegeerd worden. Lekker christelijk. Als het allemaal niet zo tragisch was, zou ik me bescheuren. Helemaal van God los, deze lieden. Bij Onze Lieve Heer lopen de tranen over zijn wangen. Als vrijdenker heb je hier niks te zoeken en als katholiek zeker niet, want daar kijken ze op neer. WEGBLIJVEN DUS.

Geen reclame voor de gemiddelde Nederlandse boer

Review over FarmDate

Op Farmdate is een aantal horken actief, die een ander het licht in de ogen niet gunnen. Sommigen doen zelfs hun uiterste best om aan het begrip 'botte boer' een geheel nieuwe dimensie toe te voegen. Het ergste is nog dat de sitebeheerder deel uitmaakt van het kliekje. Het kan natuurlijk ook zijn dat ik gewoon een beetje te bijdehand ben voor dit soort types...

Sterke punten
Goedkoop, maar voor het gebodene nog te duur.

Zwakke punten
Slecht functionerende site met gebruikers (meest boerenhufters) die eigenlijk gewoon geen 'vreemden' dulden. Voelen zich lekker veilig binnen het eigen clubje. Zou eigenlijk een besloten community moeten zijn.
Verder weinig reactie op contactverzoeken en áls ze al reageren zijn ze toevallig nét in contact met een ander....hahaha....simpele zielen die nog te stom zijn om onder woorden te brengen dat ze het met jou gewoon niet zien zitten.

reacties: