Tragisch

Op SamenChristen treft u een verzameling zeer conservatieve christenen aan. Ze zijn overal op tegen (abortus, homoseksualiteit, vaxxen en ga zo maar door), de eindtijd is begonnen en de man is hoofd van het gezin. Nou, dan weet u het wel, hè. En als je iets zegt wat ze niet bevalt, word je eraf gegooid, want met een beetje tegengas kunnen de tere zieltjes niet omgaan. Ik word op het forum voor racist uitgemaakt en er wordt daar door de gebruikers onderling óver mij gepraat waar ik bij ben; ik moest genegeerd worden. Lekker christelijk. Als het allemaal niet zo tragisch was, zou ik me bescheuren. Helemaal van God los, deze lieden. Bij Onze Lieve Heer lopen de tranen over zijn wangen. Als vrijdenker heb je hier niks te zoeken en als katholiek zeker niet, want daar kijken ze op neer. WEGBLIJVEN DUS.

Bezoek Samen Christen Reviews over Samen Christen

1 reactie

Als ik de reviews lees en punt 6 van de algemene voorwaarden zoek ik wel ergens anders christenen die het allemaal niet zo letterlijk nemen en anderen in hun waarde laten. Ze hebben er vast en zeker homogenezers. Mijn advies als je een christen bent en een zielsverwant zoekt, zoek het niet op datingsites, ook niet op christelijke datingsites, maar bezoek verschillende kerken, tot je je ergens thuis voelt en een partner gevonden hebt.


6. Je bent een gecommitteerd christen, je gelooft dat redding (vergeving van zonden) alleen mogelijk is door de genade van God, door het bloed van Jezus Christus, en je verklaart de geloofsbelijdenis van Nicea te onderschrijven.

Bezoek Samen Christen Reviews over Samen Christen

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Samen Christen
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden