Reviews van deze auteur

Online Sex Club

Review over OuderenSexclub

Ik dacht dat sex clubs alleen iets van vroeger waren, maar blijkt nu ook gewoon online te gebeuren dus? Ik heb veel leden gesproken en erg leuke tijd gehad. Nog geen feesten bezocht, maar zal dat in de toekomst zeker doen!!

Sterke punten
erg leuke ontmoetingen en benieuwd naar de vele leuke sex feesten

Zwakke punten
het kost helaas wel geld in de vorm van credits

Beste Dating App

Review over ChatApp

Al jaren op zoek naar een app zoals deze! Werkt hetzelfde als Tinder enzo, maar dan erotisch gericht. Dus voor sex dates en sex afspraken. Beste dating app wat mij betreft!!

3x voor 100eu

Review over OuderenSexclub

3x date gehad in 2 maanden, leuke vrouwen, geil ook. Bed met alle 3 gedeeld. Kostte me ongeveer 100 euro totaal op deze site.

Sterke punten
werkt dus echt

Zwakke punten
kost wel 100 dan

Hoe geheim is dit

Review over SecretSexClub

ik ben mezelf nog niet tegengekomen in google dus vooralsnog heeft het voor mij de voordeel van de twijfel maar ik ben wel benieuwd of andere mensen hier ook al ervaring mee hebben?? ben erg benieuwd of ik nu te vinden ben in google met de naam loverman op secretsexclub of dat het echt zo discreet is als men zegt op de site??

Sterke punten
komt nog

Zwakke punten
komt ook nog

redelijk wat afspraken

Review over SexAfspraak

toch redelijk wat afspraken gehad hier, geen slechte site opzich maar ik vind het zo kut dat je moet betalen voor berichten, maar ja zit niks anders op dus moet wel.. maar ja wel redelijk wat afspraken zeg maar zo 2 per maand en dan ook goede dus ja dat is wel oke.

Veel actieve leden

Review over OudereVrouwen.nl

Nadat ik op ouderen sex club heb gezeten en via datingwebsites.nl deze site tegenkwam heb ik me hier ook op aangemeld. Ik vind ouderen sex club wel iets gebruiksvriendelijker maar op deze datingsite lijkt het me dat er meer vrouwen actief zijn. Dus wel veel leuke mensen en erg gezellige en leuke gesprekken. Soms erotische gesprekken en soms ook niet. ouderen sex club en oudere vrouwen zijn 2 leuke sites om actief op te zijn en elke dag even met mensen te chatten.

Zeer leuke dame ontmoet

Review over OuderenSexclub

Mensen ik was niet op zoek naar liefde, alleen op zoek naar een leuke erotische date met een dame van een jaar of 10 ouder dan ik ben. En mensen dat is me via ouderen sex club gelukt. Dus daar ben ik erg blij mee. Via geen andere site is mij dit gelukt. Ik ben er zeer zeer blij mee en ik blijf nog even lid om te zien of er nog meer leuks te beleven is op deze site. Harry.

Sterke punten
Zeer leuke mensen
Goede leuke datingsite
Weinig mis mee

Zwakke punten
Het kost wel geld en dat is jammer
Geen app beschikbaar en dat is jammer

Ik wist niet dat het zo gemakkelijk was

Review over OuderenSexclub

Hallo vrienden, waarom heeft niemand mij dit ooit verteld? Ik wist niet dat een leuke meid zo gemakkelijk was te vinden als hier. Carolien gisteren ontmoet, heerlijk mooie dame. Dames van lichten zeden zijn natuurlijk leuk, maar een vrouw met wederzijdse bedoelingen is toch wel nog beter. Bedankt Ouderensexclub!

Wist niet dat het zo gemakkelijk was

Review over OuderenSexclub

Aanmelden, leuke dame zoeken en daten. Easy as 123 zeggen ze wel eens :D

Sterke punten
grote site
veel vrouwen
veel feesten

Zwakke punten
alleen toegankelijk na betaling

Leuk gesprek, maar soms oppassen

Review over OuderenSexclub

Leuk gesprek gehad gisteren en vandaag met een leuke meid. Veel foto's ontvangen en we hebben voor dit weekend een afspraakje. Ben vooral nieuwsgierig of het iets wordt. Ook een paar verzoeken gekregen van volgens mij fakers. Of ik niets beters te doen heb. Maar ok, dat hoort erbij op het internet blijkbaar.

Speeddaten ipv swingeravonden aub

Review over OuderenSexclub

Al eerder review geschreven hierover. Kleine toevoeging vind ik dat ze van mij wel meer actief mogen zijn in het organiseren van bijeenkomsten als in feesten of iets dergelijks. Er lijken me heel wat mensen te zijn die hier behoeften aan hebben. Ik ben al reeds via de site bij een leuke swingeravnd geweest, maar het zou leuk zijn een speed dating of iets dergelijks te organiseren. Hopelijk vinden ze snel mogelijkheden.

dates genoeg, alleen even zoeken

Review over OuderenSexclub

je bent hier dates genoeg als je wilt, alleen is het vaak even zoeken voor je de juiste gevonden hebt. soms lopen er fake accounts rond maar vrij doorzichtig dus die heb je zo door. voor de rest veel stellen en paydates maar dat moet je ook niet hebben lijkt me. na paar keer contact weet je wel of je bij een leuke dame zit of niet en of ze voor pay is of niet. even goed zoeken dus en dan komt het goed.

reacties: