Reviews van deze auteur

Niets is veilig/heilig voor SDC

Review over SDC

Zijn 2 jaar lid geweest van SDC.
Recentelijk had ik het "lef" om een blog te starten met de vraag of SDC zijn beste tijd heeft gehad 80% (!!!!) van de ca. 40 reacties waren het hier mee eens. Na nog geen dag is het blog door SDC verwijdert net als ons betaalde profiel. Blijkt dus dat SDC op de achtergrond de mails leest die leden onderling aan elkaar versturen!!! In 1 van deze mails grapte ik met een ander lid over een nieuwe SDC site, grapte! Je zou denken dat dit soort mails privé is omdat de leden onderling gevoelige (contact) informatie delen, hun hart uitstorten en elkaar stoute foto's sturen.
Als reden richting de andere leden, die hierover vragen stelde aan de helpdesk, gaf SDC op dat er "dingen" op ons profiel niet on orde waren en dat dat de reden was. In de mail aan ons gericht was echter duidelijk dat de mails die wij ontvingen en stuurden via de mailbox van het profiel gelezen waren.

Op SDC kan je een "privé" folder aanmaken voor foto's beveiligd met een wachtwoord. Deze folder is dus alleen prive voor de andere leden. Hou er rekening mee dat de informatie in deze folder niet prive is voor de SDC moderators dus plaats geen foto's die je chantabel maken.(er geldt een 30 dagen dataretentieplicht omdat het een community betreft, dus je data en foto's staan sowieso nog 30 dagen op de server als je je profiel hebt verwijdert).

De leden bestaan voor een deel uit de lifetime leden die lidmaatschap afgekocht hebben, single mannen en paren. De verhouding hiertussen is echter zoek en de site is verworden tot een contactsite en geen swingerssite.
De site wordt niet meer actief onderhouden en is een kapstok voor de siteowners om geld te verdienen met de randverschijnselen van het swingen; feesten organiseren, vakanties, cruises.

Sterke punten
Grote community

Zwakke punten
slechte interface (op met name mobile devices)
veel single mannen op zoek naar een snelle wip
SDC eigenaren zijn niet discreet
weinig vernieuwing
eigenaren zijn tegenwoordig alleen op geld verdienen uit (geen swingershart meer)
geen eigen controle over je gegevens en data

reacties: