Reviews van deze auteur

oplichting?

Review over VolwassenDating

Elke review hier die ook maar iets positiefs zegt over deze site moet door een beheerder van de site geschreven zijn. Waarom? Omdat het de slechtste, nepste site ooit is.
Zonder arrogant te willen zijn, ik zie er goed uit. Op andere sites kreeg ik genoeg reacties. Op volwassendating ook. Interesseberichtjes en standaard mailtjes. Als ik reageerde bleef het echter stil. Altijd. Mails gestuurd, nooit een reactie. Tot ik stopte met betalen. Mail na mail. En of ik wilde betalen om ze te kunnen lezen. Ja. Ik ben gek.
Lachwekkend is het onbenul van de beheerder als het op de leeftijd van de dames aankomt. In het verhaaltje staat dan: dag, ik ben sexy, 27...... Als je naar het profiel kijkt blijkt de leeftijd 31, soms wel 32. Want die is gelinkt aan een datum. Het profiel is dus al 5 jaar!!!!!! niet meer aangepast. En dat zijn profielen die je vindt op de eerste pagina van je zoekopdracht. Je kunt je de rotzooi op de pagina's erna voorstellen.

Kortom: niet doen, ren weg, koop een ijsje of zo maar laat deze figuren je niet neppen.

Sterke punten
Niks. Nada. Noppes. Drama. Hele vieze koffie. Bah. Negeren.

Zwakke punten
Alles. Echt, alles. Alleen niet voor de beheerder. Die zichzelf vast wauw vindt, maar die behoorlijk triest moet zijn.

reacties:

Review: Volwassendating

Fatsoenlijk? Zeker een beheerder? Profielen van 5 jaar oud. Mails en interesse- berichten alleen als je niet betaald, ben je full-member, poefffff, nix meer. Wel mails van hoeren. En denk je nu echt dat 80% van de 20-jarige vrouwen het spannend vindt om met een man van 89 naar bed te gaan? Omdat 80% iemand zoekt van 19 tot 99!!!!!!!. Jij vindt je oma zeker ook opwindend?
Echt enorme, treurige, nepsite.