Volwassendating

Iedereen kan zich inschrijven en voor een site met erotische mogelijkheden ziet hij er netjes uit (geen naakten). De betaling is per ideal en per x maanden dus geen verdiensten aan reacties etc. Een aantal profielen zitten er al lang op inderdaad, maar ze loggen wel steeds opnieuw in. Kwa aantal reacties en daadwerkelijke dates merk ik weinig verschil met gewone datingsites. Het gaat nu eenmaal niet zo snel. En ik denk dat de dames niet klagen:).

Het is een van de weinige sites, waarop sexuele uitingen mogelijk zijn, en waar er geen geld wordt verdiend met reacties geven. Elke vrouw kan zich inschrijven, dus die zijn er (ook?).
Ik raad de site wel aan, en vooral aan vrouwen:).

Sterke punten
Fatsoenlijke site

Zwakke punten
Je kan je foto niet onzichtbaar maken. Wel kan je een foto meesturen met een bericht.

Bezoek VolwassenDating Reviews over VolwassenDating

3 reacties

Heb je naar de verhouding man : vrouw gekeken?

De (zeldzame) vrouwen die sexdates willen krijgen op gratis sites honderden reacties.Waarom zouden ze dan voor een betaalsite kiezen?

Fatsoenlijk? Zeker een beheerder? Profielen van 5 jaar oud. Mails en interesse- berichten alleen als je niet betaald, ben je full-member, poefffff, nix meer. Wel mails van hoeren. En denk je nu echt dat 80% van de 20-jarige vrouwen het spannend vindt om met een man van 89 naar bed te gaan? Omdat 80% iemand zoekt van 19 tot 99!!!!!!!. Jij vindt je oma zeker ook opwindend?
Echt enorme, treurige, nepsite.

Bezoek VolwassenDating Reviews over VolwassenDating

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over VolwassenDating
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden