Reviews van deze auteur

Kans op een match voor mannen 33%

Review over SpeedDaten.nl

Ik ben twee keer bij de speeddate geweest in utrecht in de winkel van sinkel. Ik heb met de meeste dates een leuk ontspannen gesprek gehad en een gezellige avond beleefd.
De eerste keer had ik 6 ja's ingevuld van de 14 vrouwen (1 ja terug, maar geen match), de tweede keer 9 ja's ingevuld van de 21 en 1 ja terug(geen match). Naar mijn idee vullen de meeste vrouwen maar 1-4 'ja's in, omdat ze het te sletterig vinden om er meer in te vullen, en dan met name bij de meest populaire mannen. Dit betekent dat van de 21 mannen de 3 meest populaire elk 3-5 matches heeft, de volgende 4 1-2 matches, en de resterende 14 helemaal geen.

Dit is natuurlijk niet zo'n succesformule, want van die 3-5 matches bij de top 3 mannen komt het er waarschijnlijk maar bij 1 of 2 tot een date, en van de 14 zonder match zitten er echt wel een paar geschikte kerels tussen die een vervolgdate mislopen!
Daarnaast zijn er ook vrouwen die bij twijfel expres 0 'ja's invullen, omdat ze dan een volgende keer gratis kunnen deelnemen.

Al en met al is de speeddate-sessie een leuke manier om met vrouwen in contact te komen, maar de kans op een match is slechts 33% en de kans op een date of relatie minimaal.

Sterke punten
-bijzondere ervaring

Zwakke punten
- Kans op succes voor mannen is 33%, tenzij je erg populair bent
- De meeste vrouwen komen met een vriendin en laten hun keuze daardoor beinvloeden

reacties: