Reviews van deze auteur

Nette site voor singels en vreemdgangers.

Review over Foezelen

Ik kom uit een klein dorp in Noord-Holland, iedereen kent elkaar daar en als je een keer een geile avond hebt met iemand, weet heel het dorp het. Ik had daar gewoon echt geen zin meer in.

Dus dan het internet maar op, na een tijdje zoeken kwam ik foezelen.com tegen, na een paar leuke gratis berichtjes te hebben verstuurd kreeg ik al vrij snel een leuke en uitdagende reactie terug, nou ik kan jullie verklappen dat het niet bij die reactie is gebleven, ik zit inmiddels op 350 berichten, in 4 maanden tijd.En heb al twee leuke date's gehad. Verder ga ik ook niks verklappen.

Harold,

Sterke punten
Gratis berichten
Je weet waar je aan toe bent
Geen hoge kosten
Geen sms dienst
Je komt in contact zowel mail als smsen
Aanmelden gratis
Geen abonnement kosten
Goede service
Je wordt netjes behandeld
contact met huisvrouwen
contact met singels
contact vreemdgangers
contact met studentes
contact met amateurs
contact voor een leuke date (hoeft geen sex date te zijn)

Zwakke punten
geen site voor mannen/vrouwen die na een 3 berichtjes sex willen
geen site voor mannen/vrouwen die niet komen opdagen bij een date

reacties:

Review: Ik heb goede relatie/date met Karen.

Klopt! Ik zelf ben ook met een hele lieve vrouw in contact en we zijn al een paar maandjes verder, en het is niet gebleven bij chatten/mailen.

Review: tel nr en adres

Zou het niet mooier zijn als sommige eens een beetje geduld hebben en eerst de vrouw of man in kwestie leert kennen? Dan komen ze zelf er ook wel achter dat je eerst iemand netjes moet leren kennen. Er zijn mannen die alleen maar jennen en een vrouw blijven stalken door te zeggen dat ze fake zijn, omdat ze niet zogenaamd zouden afspreken. Het lijkt mij dan ook erg logisch dat dan een vrouw ook niet afspreekt omdat de man maar blijft stalken? Ik zelf ben al lekker een paar maandjes aan de gang, en heb al een leuke date achter de rug. Dus mannen "be big", en word eens volwassen zou ik zeggen.

Harold,