Reviews van deze auteur

Ik heb goede relatie/date met Karen.

Review over Foezelen

Nou ik zelf heb géén slechte ervaringen mee gehad. Jammer voor de mannen die te snel zijn afgehaakt en niet de stap hebben genomen om af te spreken. Ik zelf mag me gelukkig prijzen omdat ik na een ellendige relatie van 3 jaar achter de rug te hebben gehad. Karen ben tegen op de site, waarmee ik om de week een echte date mee heb. We hebben elkaar leren kennen via de site, het is geen abonnements dienst. Je betaalt voor je credits, je weet van te voren waar je aan toe bent.

En het leukste is dat ik me soulmate heb kunnen vinden met Karen. En er zijn vele mannen die voor mij zijn gegaan en een date hebben kunnen regelen met een leuke/lieve vrouw.

Sterke punten
- je weet waar je aan toe bent
- geen abonnement kosten
- geen hoge sms kosten
- gratis contact via mail en sms
- je krijgt bij aanmelding als nieuwe klant 30 gratis credits
- actie weekenden waar je meer dan 40 a 50 gratis credits krijgt
- het is goedkoop
- echte profielen
- goede service
- echte dates

Zwakke punten
- soms reageert een dame niet snel
- mannen die na een paar berichtjes de boel proberen op te lichten
- mannen die denken dat ze met elke vrouw in bed kunnen duiken
- mannen die geen respect hebben voor de vrouw
- mannen beginnen direct over een date zonder de vrouw te leren kennen
- mannen die geen date krijgen na 3 berichtens halen de site door slijk
- mannen die denken dat ze na 3 berichtjes date krijgen hebben ook geen date

reacties:

Review: tel nr en adres

Nou gelukkig klopt dat niet. Ik zie het niet als geldklopperij. In een kroegje ga je ook niet met de eerste de beste vrouw of man naar bed. En omdat zulke mannen rondlopen die zich op de internet veilig voelen, spreken echte vrouwen af via de site. En daar heb ik ook respect voor. Ik zelf heb wel een date gehad. Ook op de andere site's zoals relatieplanet, pepper, meetic of lexa, werken ze op deze manier om klanten te naar de site te krijigen. En vragen ze een maand abonnement waar je niet zo makkelijk vanaf komt. Maar dat hoort ook zo, maar er zijn ook vrouwen die echt zijn en waar je ook daadwerkelijk mee kan afspreken.

Kortom jammer dat het bij sommige mannen anders heeft gelopen. Maar bij andere mannen of vrouwen is het wel goed gelopen en hebben ze een leuke date gehad.

Ook bij mij gelukkig niet. Ik heb nog steeds contact en we spreken om de week af via de site. Na een verschrikkelijke relatie van 3 jaar was ik wel toe om de draad op te pakken, en nu spreek ik dus regelmatig af. Er zijn mannen die echt vies zijn en geen respect heeft voor een dame. En zulke mannen schrijven dan negatieve dingen om andere goedbedoelde mannen te beinvloeden. Jammer dat er zulke mannen bestaan.

En voor wat hoort ook wat. Niks op de wereld is gratis. Als iemand jou iets gratis aanbiedt dan klopt het ook niet ;-).