Reviews van deze auteur

uitschrijven??

Review over OudereVrouwen.nl

Daar ik totaal geen ervaring heb met welke site dan ook, wilde ik het toch maar eens proberen.
Probeerde me eerst in te lezen via deze site om proberen te kijken wat me zoal een beetje te wachten stond.
Na alle ellende gelezen te hebben maar toch weer nieuwsgierig te zijn leek mij gezien ook mijn eigen leeftijd, de site van oudere vrouwen het meest aantrekkelijk...dacht ik..Ik had me graag weer uitgeschreven maar dat gaat op de een of andere manier niet...???
Ik zit nu met de gebakken peren en ben ook gelijk genezen voor wat voor een site dan ook.!! volgens mij is de hele zwik van wat er bestaat allemaal nep en fake.
misschien en ik hoop of iemand mij een tip kan geven hoe ik nu weer van "ouderevrouwen" af kom.???

Sterke punten
weet ik veel en ik hoef ze niet meer te weten ook...

Zwakke punten
ik denk alleen maar mezelf dat ik ondanks na alle shit gelezen te hebben er toch ben ingestonken...

Badoo ? Bad

Review over Badoo

Nou dit was voor mij de eerste keer dat ik via een site contact probeerde te zoeken, en ik denk wel tevens de laatste..
De servicedienst of de helpdesk is er volgens mij niet eens want je krijgt nergens een reactie op, maar met je geld afschrijven zijn ze superkrachten snel.
Volgens mij is meer dan de helft fictief en de rest belazerd de boel.
Iemand schreef dat ie dat wel lachen vond, maar het lachen is mij vergaan na mijn ervaring met Badoo.Ik zie dit eigenlijk als een slimme manier van een stel gasten om mensen geld afhandig te maken....ok heel jammer dat ik daarin getrapt ben maar dit heeft totaal niks te maken met contacten leggen.
Mij is geleerd om eerlijk te gaan werken voor je geld en de mens om je heen met respect en fatsoen te bejegenen, maar dat is waarschijnlijk niet meer van deze tijd.Kortom is dit gewoon geld en tijdverspilling....waardeloze crap...dus.

Sterke punten
site ziet er uitnodigend uit.

Zwakke punten
voor de rest alles

reacties:

Review: uitschrijven??

Hartstikke bedankt Joris, maar dit was ik al twee dagen aan het proberen, ze zeggen wel inderdaad erbij dat het even kan duren, dus ik wacht het nog even af.
Toch bedankt voor je reactie en ja jij verder ook succes.
Grt. Rob

Review: uitschrijven??

Dag Dirk.
Bedankt voor je reactie, en inderdaad eigenlijk vermoede ik al zoiets, temeer dat ik al van te voren de nodige reviews gelezen had...maar ja nieuwsgierig he en toch maar eens proberen he..ik zei al ik ben meteen genezen voor mij geen wat voor een site dan ook meer, plus dat uw schrijven mijn vermoedens nog eens bevestigd hebben.
Dank en groet.