Reviews van deze auteur

Snel en gelijk goed.

Review over Paiq

Wat een geweldige datingsite.
Ik was eerder bij Paiq ingeschreven en toen had ik er niet veel werk van gedaan.
Na enkele snelle gesprekken gooide ik het doek in de ring en sloot zowat alle datingsites waar ik op geboneerd was. Na een tijdje kreeg ik er weer zin in en dacht ook aan Paiq, nogal skeptisch dat het weer niks zou opleveren maar wel met de intentie om er meer aandacht aan te geven kwam ik twee dagen later mijn nieuwe en geweldige vriendin tegen. We zijn al 10 dagen aan het afspreken en het gaat geweldig.
Top, het is wel wennen , maar eenmaal gewend aan dit systeem is het erg leuk.
Leuk dat Paiq er is!

Sterke punten
Technisch heel goed.
Verrassend.

Zwakke punten
Ziet er niet "avontuurlijk" uit. Maar dat makt het juist extra spannend.

Paiq is vernieuwend, meer een game dan een statige site.

Review over Paiq

Ik vind het erg leuk om daar te zijn, heel spannend dat speed daten en de vraagjes of oneliners, ik moet er nog wat meer ontdekken, ieder dag weer wat nieuws..leuk!

Sterke punten
De vernieuwing, een ander aanpak, niet voor ongeduldige mensen of profieljagers.

Zwakke punten
Moet ik nog vinden, maar dat je geen profielen lijsten kan zien, zou voor sommige een tegenvaller kunnen zijn.

reacties:

Review: Je krijgt wat je geeft

Het valt mij op dat het vaak het 'oudere type vrouw' is dat positief schrijft over dit soort sites. We weten allemaal dat dit soort sites voor minstens 95% wordt bevolkt door hitsige mannen. Zodoende krijgen dit soort vrouwen ook eens kans op wat aandacht. IRL lukt dat kennelijk niet (meer).

Review: Alleen in het begin

Zit je als man in de friendzone dan fungeer je als emotionele tampon. Je bent dan ook goed genoeg om zaken te betalen of te regelen.
Veel mannen blijven in de friendzone hangen omdat ze op dat moment geen alternatief hebben en de hoop koesteren dat de vrouw van mening veranderen gaat. Natuurlijk gaat dat niet gebeuren. Zodra je wordt weggezet in de friendzone kun je het beste resoluut alle vormen van contact met die vrouw verbreken.