Reviews van deze auteur

alweer een nepsite

Review over ChatNu

Volgens mij zijn dit uitsluitend nep-profielen. Ze vertonen daar in elk geval alle kenmerken van, plus het feit dat ik als zestiger in een etmaal ruim honderd berichten kreeg, in leeftijd variërend vanaf 21 jaar. Op het risico af dat er misschien wel een echte tussen zit, dat ga ik niet uitzoeken.
Overigens is dat ook kenmerkend voor sites waar je elkaar berichten kan sturen voor een bedrag; op een site waar je een vast maandbedrag betaalt is de kans een stuk groter dat degene met wie je chat echt bestaat, en echt in jou geïnteresseerd is.

Sterke punten
héél veel dames

Zwakke punten
ze willen allemaal langdurig met je chatten, daarvoor moet je dus credits kopen. Mocht je iemand vinden die bereid is meteen te switchen naar een Gmail of Hotmail account, prima, maar probeer het maar eens uit als je in een etmaal 100 berichten in je mailbox vindt...

Niet slecht...

Review over 50plusMatch

50plusmatch is naar mijn ervaring een eerlijke site, en ik heb er een aantal dates aan over gehouden. Geen blijvend contact tot dusver, maar dat zegt niks over de site.

Mijn grootste bezwaar is het gebrekkige zoeksysteem. Je kan alléén maar filteren op provincie; wat voor veel mensen betekent dat je profielen geserveerd krijgt die 100 km ver kunnen wonen. Daar heeft niemand wat aan; gewoon (net als Marktplaats.nl) op postcode filteren, dan kan een user aangeven op wat voor actieradius hij/zij wil zoeken, dáár heb je wat aan.
Gek genoeg heb ik nog geen enkele datingsite gezien die dit gebruikt. Als ik een tweedehands fiets nodig heb kan ik kiezen of ik daar 5 of 20 km voor van huis wil, maar voor een relatie niet... gek hè.

Sterke punten
Eerlijke site, de extra faciliteiten zoals de Levenswaarden-grafiek voegen eigenlijk niks toe maar op zich doet de site zijn best om bruikbaar te zijn.

Zwakke punten
Behalve dan dat je alléén maar kan filteren op provincie, lekker makkelijk maar volslagen onbruikbaar.

Nep

Review over SexAdvertenties.com

Op deze site zie ik precies dezelfde dames als op Ouderensexclub.nl. Een volslagen overbodige site dus, want Ouderensexclub.nl lijkt ook al uit hoofdzakelijk nep-accounts te bestaan.

Sterke punten
aantrakkelijke foto's

Zwakke punten
De aantrekkelijke foto's zijn nep.

reacties:

Review: nep,nep,nep

Helemaal met Walter eens. Deze site is dikke nep!