Reviews van deze auteur

Aggressieve internet valkuil met medewerking van Facebook

Review over Zoosk

Helaas heb ik met mijn haastige karakter als facebooklid de verjaardagskalender geactiveerd. Ik vond het immers zo'n sympathiek gebaar van facebook.
Vervolgens heb ik per ongeluk geklikt op de verkeerde button/link waardoor ik ineens mails van geïnteresseerde vrouwen ontving. Niet leuk voor mij omdat ik al lang een goede relatie heb, maar vooral voor de betreffende oprechte vrouwen die interesse in mij toonden.
Daarop heb ik direct mijn account gedeactiveerd, wat verbazingwekkend eenvoudig was.
Echter daarna bleef ik mailing ontvangen van Zoosk. Dus dan maar deze mailing stop zetten. Dit lukte pas na meerdere pogingen.
Door de ontstane ergernis heb ik meteen mijn facebook account verwijderd omdat uiteindelijk facebook teveel privacy inbreuk toestaat.
Het meest verontrustende vind ik juist de nonchalante wijze waarop facebook met zijn klanten omgaat. En eigenlijk ben ik hierover nog het meest verontwaardigd. Temeer omdat facebook een gigantisch beursgenoteerd bedrijf is waarvan je toch een beetje professionaliteit en integriteit mag verwachten. Ik geef toe dat de koppeling tussen integriteit en beursnotering wel heel naïef is.

Sterke punten
De gluiperige wijze waarop ze facebook wisten in te palmen, om te kopen of wat dan ook, om goedgelovige klanten te helpen de Zoosk-fuik in te zwemmen.

Zwakke punten
Integriteit

reacties: