Reviews van deze auteur

Beste site tot nu toe

Review over Paiq

Ik snap de mensen hier niet die erover lopen te zeiken. Heb al op meerdere sites gezeten (Relatieplanet, Lexa, Pepper, en nog een paar) en dit is by far de goedkoopste als het op lidmaatschap EN credits aankomt.
Daarbij krijg je ook wekelijks 150 gratis credits als je volledig lid bent (voor maar € 10,- per maand, voor onbepaalde tijd ipv jaarbasis). Als je dit oplichterij vind, wens ik je veel succes op jouw zoektocht naar een betere datingsite.

Ik ben juist blij dat foto's tijdens chatten wazig zijn. Zo wordt je niet direct beoordeeld op uiterlijk (ik geef toe, deed het zelf ook), en wordt je eerder gematched aan iemand met dezelfde levensinstelling, interesses etc.
Als je vragen hebt kan je altijd terecht via chat en mail.
Heb nu in 3 dagen lidmaatschap al contact met 2 leuke dames :) en krijg hierbij absoluut niet de indruk dat deze nep zijn, gezien de gespreksonderwerpen die ik al heb gehad.

Sterke punten
- Goed matchingsysteem
- Overzichtelijk
- Niet duur
- Geen poespas of onnodige onzin

Zwakke punten
Je hebt een foto-keuring systeem. Deze mag wel iets beknopter, aangezien je door 40 foto's heen moet spitten om een top 6 te creeeren. Pak er dan 15 en creeer een top 3. Dan kan je altijd nog beslissen om daarmee in contact te komen.

reacties: