Reviews van deze auteur

Review over Victoria Milan

geil, dus zonder hersens

Review over SexBook.nl

Tja, hoe geil ben je? Het is voor velen onder ons gewoon leuk om al die plaatjes te bekijken en je fantasie te laten gaan, soms hebben we even niets anders te doen toch? Hoe ver wil je gaan? Rode oortjes, rode wangetjes, nog een keer, nog een keer. Toch maar eens wat credits kopen dan maar, wat kan het schelen, nooit geschoten, altijd mis! Wel geschoten, shit, weer mis. En nog een keer. en nog een keer. Weg geld, maar nog steeds geil...
Wordt wakker, dit is alleen maar tijdverdrijf, het levert echt niets op, laat je niet gek maken.
Ik kan me goed de criminelen voorstellen die dit bedenken. De jacht is leuker dan de vangst, wordt wel gezegd. Maar voor de bedenkers is het allebei hartstikke leuk.
Het bedenken van deze truc, want dat is het gewoon, moet deze mensen al heel veel plezier hebben bezorgd. Reken er maar op dat deze heren zich een deuk lachen als ze weer op hun bankrekening kijken: hoe dom kan de geile mens zijn? Je verstand ruil je in voor neukzucht.

Gebruik je hersens. Het feit dat zo'n site bestaansrecht heeft is gebaseerd op geilheid, niet op realiteit. Denken jullie nou echt dat vrouwen op deze manier in contact willen komen met een man?

Sterke punten
Slim in elkaar gezet, knap hoor!

Zwakke punten
Oh zo doorzichtig, het is al eerder gebeurd, gewoon een variatie op een thema.

reacties: