Reviews van deze auteur

Afzeikcultuur Eerste Klas!

Juist omdat je elkaar bij PAIQ niet op eigen initiatief selecteert, maar PAIQ dat voor je doet, en je in gesprek raakt met iemand waar je niets van weet en bovendien in het begin helemaal niet kunt zien, wordt wat je elkaar vertelt ineens heel belangrijk. Open vragen zijn dan ook troef bij PAIQ. Ik heb de meest onzinnige vragen gepresenteerd gekregen die je zelfs niet stelt wanneer je iemand in het normale leven voor de 3e keer ontmoet. De sport schijnt te zijn om elkaar dan lekker op de open antwoorden te gaan afzeiken. Wat een zielige bedoening. Wat mij betreft biedt elke andere "doorsnee" datingsite 3x meer functionaliteit dan PAIQ ooit waar zal kunnen maken. Ik kan tenminste zelf de mensen selecteren op grond van hun profile EN hun foto's.

Sterke punten
Je bent snel een hoop tijd kwijt aan PAIQ.

Zwakke punten
- geen mogelijkheid om mensen zelf te selecteren op grond van hun profiel, foto's, etc. - geen mogelijkheid om mensen waarmee je wordt gematched eerst te toetsen op overeenkomsten - geen mogelijkheid om het uiterlijk van mensen waarmee je wordt gematched eerst te kunnen bekijken

PAIQ - Psychischgestoorde Anafalbeten en Idioten Qlub

Recentelijk maar weer eens op PAIQ gekeken. Ik bedoel, een mens wil toch wat, niet? Kom ik contact met een stelletje gestoorde vrouwen waar de honden geen brood van lusten. Ik bedoel, ik heb in mijn tijd leipen meegemaakt, maar dit slaat alles. Stuk voor stuk in therapie, propvol van de Prozac, verslaafd aan de Valium, loops van de Lithium en ga zo maar door. Volkomen verwrongen beeld van de werkelijkheid en een stapel vooroordelen waar de Duivel zelf jaloers op zou worden. Aanvankelijk leverde het nog wel interessante gespreksstof op, maar dan begint de instabiliteit van wat het ook is dat de bovenkamer bezet houdt, toch wel door te schemeren. Wat een roedel randdebielen bij elkaar. De enige troost die je hebt is dat het telkens 2 weken duurt voordat je weer met het volgende stuk verdriet gematcht wordt. Mijn advies: duik de eerte de beste kroeg in, neem wat te drinken en spreek de eerste de beste aan -- 10x meer kans op succes.

Sterke punten
totaal afwijkende opzet van de website die verfrissend overkomt

Zwakke punten
totaal afwijkende van de website die elke vorm van activiteit ontmoedigt

Een en al gefrustreerde manwijven

Na alle goede berichten ingeschreven bij PAIQ. Vol goede moed laten matchen met een vrouw. Totdat het eerste gesprek begon. Zeer onaangename toon, erg opdringerig en confrontationeel. Het Internet schijnt een ideaal platform voor mensen die offline doorgaans hun kiezen op elkaar houden, en online van leer trekken. Als dat je ding is moet je je bij PAIQ inschrijven. Wat een stelletje gefrustreerde apen bij elkaar. Ik ben de mening toegedaan dat iedereen en zeker vreemden het voordeel van de twijfel verdienen. Maar dat stelletje imbecielen dat zich voor vrouw uitgeeft lijkt alleen op confrontaties en aanvaringen uit. Het zijn vooral de hoger opgeleiden die hier opvallend hoog scoren. Ik spendeer er geen seconde tijd meer aan. Bij deze "datingsite" vergeleken zijn Lexa en Relatieplanet ware warme toevluchtsoorden. Het feit dat je eerst 20 minuten met iemand moet discussieren alvorens je haar foto te zien krijgt was aanvankelijk een leuke gimmick, maar is inmiddels achterhaald door de tijd.

Sterke punten
- geen kunnen ontdekken

Zwakke punten
- eerst 20 minuten discussieren voordat je een foto te zien krijgt - geen directe volledige profiel inzage - geheel komt erg statisch en onbeweeglijk over - mist de dynamiek van moderne websites