Reviews van deze auteur

foto's die ik te zien krijg spreken me bijna nooit aan

Review over Paiq

Ik krijg de indruk dat er niet echt gelet wordt op wat iemand verwacht. Zo ben ik totaal niet geïnteresseerd in kale mannen, kleine mannen. Ik val op mannen met een bos haat, beetje klassieke of artistieke uitstraling én hoog opgeleid. Bij de foto's die ik kan vergelijken zie ik over het algemeen types die ik beslist niet live wil ontmoeten.

Sterke punten
Ik vind het wel bijzonder om een 'gesprek' aan te gaan met iemand waarbij je geen visueel beeld hebt. Soms schrik ik wel erg als ik dan de foto van de betreffende persoon zie. rastahaar of tatoeages, etc spreken me totaal niet aan. Ik val meer voor het nonchalante, klassieke type.

Zwakke punten
ik vind die foto's vergelijken helemaal niks. Je moet dan kiezen tussen leuken, vergelijkbaar of minder leuk, maar ik vind er NOOIT of BIJNA NOOIT een leuke foto tussen zitten.

reacties:

Review: foto's die ik te zien krijg spreken me bijna nooit aan

Hi Dirk, mijn reactie naar Paiq was in geen enkel opzicht bedoeld om mannen negatief neer te zetten. Het was om Paiq erop te attenderen dat mijns inziens die fotovergelijking weinig zinvol is. Om dat duidelijk te maken moet je wel met superlatieven komen. Ik vind Paiq sowieso een leuke site, wat ik ook schreef!