Reviews van deze auteur

virtuele profielen kunnen nep afspraken maken

Review over e-Matching

Ik heb geklaagd over dit onderwerp en werd direct uitgesloten. Vrouw wilde met mij afspreken maar even mij bellen deed ze niet. Ik weigerde haar uitnodiging en vroeg haar eerst mij op te bellen. Een vraag over haar werk werd hehelemaal "vergeten". Toen ik klacht over haar "virtualiteit" attentdeerde werd ik meteen door het team van E-matching uitgesloten. Hierbij werd mijn alle mail privacy geschonden.

Ik neem aan dat vele advertenties van meestal dames zijn virtueel of niet meer actief en ik zou iedereen aanraden niet op de afspraken in te gaan zonder eerst persoonlijk te hebben gehad.

Inderdaad vele dames hebben geen academische of hbo opleidingen gehad.

Sterke punten
Vele deelnemers. Men kan antwoorden met passief lidmastschap. Men kan zien eventuele interesse in je profiel. Je foto(s) kan ook niet zichtbaar voor iedereen maar wel opgeslagen op de site zijn.

Zwakke punten
Weinig succes bij het zelf contact maken door weinig actieve gemotiveerde en betalende deelnemers. Oppassen voor virtuele verzoeken/deelnemers. Je privacy wordt vaak geschonden door de site medewerkers.

reacties:

Review: virtuele profielen kunnen nep afspraken maken

Deze man/vrouw is van E-matching (J.J. de Koning) en hij schendt steeds de pryvacy van de deelnemers door te kijken in hun E-mail correspondentie op deze site. Terwijl de klachten gerechtvaardigd zijn en niet van een persoon alleen. Zonde voor de oprechte deelnemers!