Reviews van deze auteur

Leuke site, maar verwacht niet teveel van internetdating

Review over e-Matching

E-matching is een leuke site, waarbij ik best wel wat leuke dates aan over heb gehouden, maar heb niet de illusie dat je je liefde van je leven tegen komt. Veel vrouwen zijn arroganter en qua uiterlijk ook lelijker dan de vrouwen in Amsterdam die je op straat en in de winkel of cafés tegenkomt. Ze zijn ook een stuk arroganter. De vrouwen die je buiten deze datingsite tegenkomt in Amsterdam zijn (veel) minder arrogant en vaak veel knapper (ook hoogopgeleid) en vinden het leuk als je hen versiert. Ik ben er van overtuigd dat dit veel beter werkt dan zo'n datingsite, waarbij soms echt -qua uiterlijk- zeer gemiddelde vrouwen echt denken dat ze God zijn, een enkeling uitgezonderd natuurlijk.

Sterke punten
-Best behoorlijk aanbod intelligente Amsterdamse dames

Zwakke punten
-veelal erg arrogant en minder leuk dan de dames die je buiten deze site tegenkomt..
Ze hebben een onrealistisch verwachtingspatroon van een toekomstige partner.

Met de site zelf is niets mis.

bij2

Review over Be2

bij be2 zit ik al een maand en heb een lieve vrouw ontmoet. We zullen zaterdag elkaar in het echt zien, Ben heel benieuwd en hoop dat het echt wat gaat worden. Duimen!

zo moet je daten

Review over Be2

Ten eerste is het belangrijk om je profiel zorgvuldig in te vullen, zodat andere leden geinteresseerd raken om met je contact op te nemen. Dan is een goede profiel foto ook een belangrijke punt in online daten. Succes is gegarandeerd!

reacties: