Reviews van deze auteur

Succesverhaal

Review over Paiq

Sinds 2008 heb ik veel duurbetaalde datingsites uitgeprobeerd. Als het al geen volkomen bedrog is, dan wordt er op zijn minst flauwekul uitgehaald: vertragingstechnieken. Óók bij de datingsites die zich zelfs sterreclame kunnen veroorloven. Let wel: jij betaalt die!
Natuurlijk trekken gratis sites ook mafkezen. Lieden die alléén er op uit zijn om anderen te schofferen. En net als met die betaalde site's, hebben alle afspraakjes me een hoop geld gekost en teleurstellingen opgeleverd. Ja, me zelfs vaak heel boos, teleurgesteld en verdrietig gemaakt.

Maar; Paiq heeft me wél een...
S ú p e r v r i e n d i n opgeleverd!
En dat tik ik ná méér dan een jaar.

Sterke punten
Omdat het gratis is, hoef je niet gehaast te zijn.
Op het eerste gezicht, lijkt het matching systeem onzin. Maar: het blijkt wél te werken. Toéval? Misschien. Óók de 'Foto matching' is wel leuk.

Zwakke punten
Omdat het gratis is, word je gauw slachtoffer van lieden die hun verveling, wraakgevoelens jegens ex lovers etc. op jou gan uitleven. Da's niet leuk! Je wordt enthousiast gemaakt en vervolgens hoor je niks meer. En er is nog veel meer naars op te noemen. Ik heb het állemaal meegemaakt. Hou vol! wat het kán!

reacties: