Reviews van deze auteur

Werkt niet - waste of time & money

Review over Second Love

Ben het helemaal eens met zomaariemand hieronder: Second Love werkt van geen kanten. Er zitten gewoon veel te veel mannen en veel te weinig echte en actieve vrouwen op. Bij de vrouwen heb je een pak fake profielen, een aantal inactieve profielen (die misschien ooit echt lid geweest zijn maar nu geen kik meer geven) en misschien enkele echte vrouwen, die dan bedolven worden onder berichtjes van mannen.

Het gevolg is dat als je als man berichtjes stuurt naar vrouwen die amper bekeken worden, laat staan beantwoord. En intussen is het betalen maar! Het berichtje hieronder van iemand die zegt dat hij in 3 weken tijd met 10 vrouwen mailcontact had, en er daarvan 2 in het echt zag, dat is gewoon bullshit. Iedereen die op SL gezeten heeft weet dat dit niet kan. Dergelijke valse positieve reacties komen wellicht van mensen van de Second Love site zelf.

Sterke punten
Goed concept en de site is ook wel goed gemaakt.

Zwakke punten
Jammer dat er veel te weinig echte en actieve vrouwen op zitten. Daardoor werkt het niet. Spijtig dat er een pak fake en/of inactieve vrouwelijke profielen zijn.

voor wie tijd teveel heeft

Review over Second Love

Het is nu eenmaal zo dat mensen na een aantal jaren relatie wel eens die kick missen, opwinding, lust,... Dat je dat wilt of niet. Het is dan ook goed dat er een site is als Secondlove die dat ondersteunt. Je vindt er veel mensen die hun relatie niet op het spel willen zetten, maar toch terug wat spanning willen beleven. Als ze dat via zo'n site vinden, dan hoeven ze niet ongelukkig te zijn of te scheiden. Zo kan dit relaties redden.

Hoewel het concept dus ok is, is het in praktijk als man heel ontgoochelend. Op het eerste zicht veel vrouwen, maar wanneer je dan fijne berichtjes stuurt dan worden die niet beantwoord. Ze worden zelfs niet gelezen. De meeste profielen lijken wel dood. Verstuur je berichtjes naar 20 vrouwen, dan worden er misschien 1 of 2 van gelezen en beantwoord. En vrouwen die reageren krijgen zoveel berichtjes van andere mannen, dat ze weinig moeite doen. Geen mooie mail terug, maar een korte, oppervlakkige reactie. En er is zoveel concurrentie van andere mannen, dat je heel veel moeite moet doen en nog weinig kans maakt om uiteindelijk echt met iemand af te spreken. Velen sturen ook enkel wat flirtberichtjes en dan niets meer. Na 4 maanden geen enkel contact dat tot een afspraak leidde. 4 maanden verlies van tijd en geld. In praktijk werkt het dus niet... Spijtig!

Sterke punten
In theorie, kans om een discreet contact te hebben met iemand die ook wat spanning en opwininding mist in de relatie

Zwakke punten
In praktijk: veel inactieve profielen, bijna geen vrouwen die je bericht effectief openen, laat staan beantwoorden. Veel te veel mannen voor het weinige aantal actieve vrouwen op de site. Resultaat: je verliest tijd en geld voor weinig of geen resultaat (als man - als vrouw is het wellicht een ander verhaal...)

reacties: