Werkt niet - waste of time & money

Werkt niet - waste of time & money

Ben het helemaal eens met zomaariemand hieronder: Second Love werkt van geen kanten. Er zitten gewoon veel te veel mannen en veel te weinig echte en actieve vrouwen op. Bij de vrouwen heb je een pak fake profielen, een aantal inactieve profielen (die misschien ooit echt lid geweest zijn maar nu geen kik meer geven) en misschien enkele echte vrouwen, die dan bedolven worden onder berichtjes van mannen.

Het gevolg is dat als je als man berichtjes stuurt naar vrouwen die amper bekeken worden, laat staan beantwoord. En intussen is het betalen maar! Het berichtje hieronder van iemand die zegt dat hij in 3 weken tijd met 10 vrouwen mailcontact had, en er daarvan 2 in het echt zag, dat is gewoon bullshit. Iedereen die op SL gezeten heeft weet dat dit niet kan. Dergelijke valse positieve reacties komen wellicht van mensen van de Second Love site zelf.

Sterke punten
Goed concept en de site is ook wel goed gemaakt.

Zwakke punten
Jammer dat er veel te weinig echte en actieve vrouwen op zitten. Daardoor werkt het niet. Spijtig dat er een pak fake en/of inactieve vrouwelijke profielen zijn.

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

1 reactie

Er zijn maar weinig vrouwen die interesse in dit soort sites hebben.Wil je als single man toch je kans wagen,kies dan voor een gratis site.Zeker niet beter,maar je centen niet kwijt.

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Second Love
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden