Reviews van deze auteur

Waardeloos...

Review over Paiq

Paiq,

Een site van niks... De matches zijn een voor niet het type wat ik zoek. Duurt allemaal veel te lang. Allemaal veel ouder dan ik. En ook mijlen ver bij mij vandaan. En wat je ook instelt in de matching niets helpt. Ja als ik er dik voor betaal. Regelmatig krijg ik positieve opmerkingen over mijn foto's. Als ik dan contact zoek met die dames dan word ik geblokkeerd. Nou, dat zegt mij gewoon dat dit puur is om te zorgen dat ik lid blijf.

Een schande...

Sterke punten
GEEN...

Zwakke punten
Zie opmerkingen

Dom dommer domst

Review over Fotodating

LS,

Gelukkig nog geen reviews hier op de site. Ik ben vandaag lid geworden. Om even te kijken of het wat was... Na een paar uurtjes ben ik er al achter.
Een en ander is FAKE. De profielen zijn bijna allemaal terug te vinden op anders sites ,zoals www.flirtplek, www.marktnet.nl, www.sterdate.nl
en ga zo maar door. Dus.... TRAP ER NIET IN.

Ach de Euro 30,- was het me wel waard, daar ik hier anderen mee help :-).

Groetjes,
Bart

Sterke punten
GEEN...

Zwakke punten
Lees hierboven...

Annuleren; een kind kan de was doen....

Review over Lexa

LS,

Problemen met annuleren op Lexa? Okee... Het was even zoeken... Maar dit is de juiste volgorde.

1) Zorg er eerst voor dat je automatische verlenging uit staat.
2) Zorg dat je automatisch betaling uitstaat
3) Verwijder dan pas je profiel.

Ga nu niet toch nog even kijken als er weer een maitlje van Lexa binnenkomt, want dan blijft het komen... Je wilde toch annuleren? Wat heb je dan nog op die site te zoeken?

Bewaar de maitljes van de annulering, en houd je bankrekening in de gaten. Terugstorten van geld kun je zo altijd laten regelen door je bank mocht er toch nog geld van je rekening worden gehaald.

Succes.

Bart.

Sterke punten
De site werkt... Echter zoals bij alle sites.... Geduld.

Zwakke punten
Veelvuldig loop je tegen dames aan die toch het verleden niet hebben verwerkt. En... tja dan zit je met een dame die alleen maar klaagt over haar problemen.

Geduld is een schone zaak...

Review over e-Matching

Zealot... en anderen,

Zoals bij iedere datingsite is het gewoon een feit dat je wat gegeves moet invullen. Daar ontkom je niet aan. Dus ik zou zeggen gewoon doen.

Aangaande reacties... vrouwen krijgen heel veel mails... Geloof me. Stel dat het er honderd zijn. Hoe groot is dan de kans dat een vrouw je terug schrijft?

En dus.... Zorg dat je mailtje speciaal is. Afwijkt van al die standaard mails... En geloof me.. De kans dat je reactie krijgt is groter. Maak van je profieltje iets speciaals. En geloof me... ook daar reactie op.

maar....

Geduld. En.... Als een lidmaatschap meer is dan Euro 25,- ... Niet doen. O ja... en sms daten al helemaal ontwijken.

E-matching, Lexa, Relatieplanet... Prima site. Badoo, Tagged... heel leuk, maar ook veel nep.

Groetjes,
Bart

reacties:

Review: Beetje onnadenkend

Hoi Anne,

Mijn advies... Even googlen hoe je je profiel verwijderd. Ik ga hetzelfde doen ;-).
Zo kwam ik ook aan de feedback site van Badoo.

Ik gebruik NOOIT en TE NIMMER mijn eigen naam als het gaat om internetdating. Altijd een verzonnen naam. Dames vinden dat over het algemeen niet leuk, maar het zij zo. Ik voorkom wel dat mijn naam overal is terug te vinden. En op facebook vind je me al helemaal niet. Want wat daar allemaal op staat, daar lusten de honden geen brood van.

Het is maar een tip.

Groetjes,
Bart

Review: Geduld is een schone zaak...

Hoi Zealot,

Hoeveel mails vrouwen krijgen? Simpel... Dat vertellen ze :-). Het wordt tijd dat je eens een flirt workshop meedoet, of een dagje datingworkshop... Dan weet je helemaal hoe het zit. www.d-date.nl

Lees ook eens wat boeken. Er zijn er genoeg. En wil je nog meer tips? mail me maar...

Heb je de site Badoo al eens geprobeerd. Gratis... Dan merk je vanzelf dat je pas reactie krijgt als je .... een 10 tot 20 dames benaderd in een moment.

Je zegt dat je er werk van maakt Vertel me... Hoe? Maar niet hier :-).

Groetjes,
Bart.