Reviews van deze auteur

Waarom vrouwen zo superassertief zijn

Review over Paiq

Ik wil hierbij even mijn ongenoegen delen over een bepaald type vrouw dat zich kennelijk vaak bij Paiq aanmeldt:

1) wil meteen weten hoe groot je bent, of je een goede baan hebt, etc etc
2) kan er niet tegen als je tussendoor een keer een gekke of onverwachte vraag stelt

Dit soort vrouwen zijn echt super a-relaxed. In plaats van dat ze de moeite nemen een inhoudelijk gesprek te voeren, gaan ze elk woord en elke zin die je typt helemaal analyseren, zodat er van een gesprek geen sprake kan zijn. Ze zijn meestal zo dom dat ze denken dat je hun bedoeling niet door hebt, dus waar maak ik me eigenlijk druk om: dus mannen, gewoon wegdrukken dit soort types voordat ze jou wegdrukken! (even mijn hart gelucht)

Sterke punten
leuk tijdverdrijf als je niets te doen hebt

Zwakke punten
Meestal geen gesprekken, maar heel vervelende, chagrijnige vrouwen

gebruiksonvriendelijke site of geldklopperij

Review over FunMatch

Een paar vreemde dingen die me opvielen aan deze site:

Eerder dit jaar me aangemeld bij deze site waarbij ik na een maand mijn account had laten verlopen. Toch kreeg ik laatst een berichtje van iemand op Funmatch dat ik pas kon beantwoorden als ik eerst mijn oude account tegen betaling weer had geactiveerd...ik dacht dat mijn oude profiel al verwijderd was, maar dat zweefde kennelijk nog steeds rond op de site.

Nadat ik mijn account weer had geactiveerd probeerde ik een profielfoto te plaatsen, wat niet lukte. De websitebeheerder hierover een bericht gestuurd, maar geen reactie, bovendien waren ineens de berichten die in mijn inbox stonden allemaal verdwenen.

Ergens in het zoekmenu kun je 'mannen/vrouwen' aan of uit vinken. Als je niks aanvinkt zijn er 116 pagina's, maar bij elk afzonderlijk aanvinken kom je samen op beduidend minder pagina's.

Dus als je nu zwaar ontmoedigd bent, bovenstaande is slechts mijn persoonlijke ervaring. Misschien dat websitebeheerder Maurice hier toch iets mee kan.

reacties:

Review: liever foto meteen zichtbaar

Als je nu al met jezelf in de knoop ligt met je eigen voorkeuren en algemene maatschappelijke normen, dan je moet je een ander daar niet mee lastig vallen. je kunt ook op Paiq stiekum eerst kijken wie er op de foto staat tegen betaling.