Reviews van deze auteur

Pas op!

Review over LexAmore

Ingeschreven als niet-betalend lid om eens te kijken of het wat is. Nog voordat ik ook maar 1 foto heb toegevoegd ontvang ik allerlei mailtjes van geïnteresseerde heren, ik kan deze mails echter niet lezen omdat ik geen volledig lidmaatschap heb (begrijp ik wel, voor niets gaat de zon op). Vanaf het moment dat ik foto's heb toegevoegd ontvang ik echter ineens mailtjes van heren die mij bedanken voor het toezenden van mijn foto (???) en/of voor het vriendelijke bericht. Ik heb echter NIEMAND een mailtje gestuurd of doelbewust een foto getoond, als gratis lid zijn je foto's openbaar voor betalende leden, maar blijkbaar stuurt Lexamore ze naar niet-betalende personen van het andere geslacht om ze over te halen. N.B. mannen die absoluut niet aan het profiel dat ik aangemaakt heb voldoen (rokers, verre provincie, snorren & baarden, te oud...). Ik heb mijn profiel verwijderd, het is toch te gek voor woorden dat allerlei heren denken dat ze mijn belangstelling hebben terwijl ik zelf nooit enige actie ondernomen heb?

Sterke punten
geen enkele

Zwakke punten
oplichters!

Er gebeuren vreemde dingen

Review over Lexa

Ik sta al heel lang als niet-betalend lid op Lexa, maar gezien de reviews hier én mijn ervaringen, ga ik absoluut geen betalend lid worden. De reviews moet iedereen zelf maar lezen, mijn ervaringen:
Regelmatig krijg ik bericht "*** heeft zijn foto met je gedeeld" "*** past bij u" "*** heeft interesse in u" etc. Dat begin al voordat ik ook maar een enkele foto geplaatst had, en toen mijn profiel nog nauwelijks ingevuld was. Maar, wat ontdek ik nu? Lexa doet dit ws. zonder medeweten van de ander. Zo kreeg ik ooit de mededeling "wat leuk dat je je foto met mij gedeeld hebt", terwijl ik al maanden niet op de site geweest was!
Als je ergens op reageren wilt, kan dat niet, je moet meteen betalen, dus een gratis lidmaatschap is alleen een lokkertje. Telkens als je inlogt krijg je binnen 24 uur een speciale aanbieding (en dan wordt je lidmaatschap automatisch verlengd, bijna niet stop te zetten!.
Ik wil graag een partner, maar ga me niet met deze site inlaten!

Sterke punten
Veel leden

Zwakke punten
Lexa misbruikt je profiel en je foto's

reacties: