Reviews van deze auteur

Zij is echt geweldig

Review over 40PlusRelatie

Je partner verliezen is verschrikkelijk en daarna een nieuwe start maken net zo erg. Dus toen ik voelde dat er weer ruimte was om weer samen verder te gaan wilde ik geen pijnlijke mislukkingen. Na het eerste gesprek met Petra van 40PlusRelatie was het voor mij gelijk duidelijk. Zij staan garant voor serieuze relatiebemiddeling.
Natuurlijk was het wel even wennen. Mijn eerste heuse date was erg onwennig. Ik had niet het gevoel dat ik mezelf kon zijn. Ik heb haar de volgende dag even gebeld en gezegd dat mijn gevoel zei dat we het bij één keer moesten laten. Jammer, maar ik voelde geen klik.
Na uitgebreide gesprekken stelde Petra mij aan een andere dame voor. Dat was heel gezellig. Qua interesses zaten we op dezelfde golflengte. We houden beiden van bioscoopbezoek en de stad. Maar onze levensstijl was toch wel wat anders. Ik twijfelde erg maar Petra hield me voor dat je in deze fase helemaal niet zo veel moet nadenken, maar gewoon samen dingen moet doen. Een relatie is geen algebra.
Op onze derde afspraak zijn we uit eten gegaan en toen vertelde ze hoeveel ze genoot van onze gesprekken. En inmiddels zien we elkaar elk weekend en kan ik mij geen toekomst meer indenken zonder haar, en gelukkig, zij niet meer zonder mij.

Sterke punten
Echt persoonlijk
Betrokken
Goede adviezen

Zwakke punten
Geen

reacties: