Reviews van deze auteur

Slechte site

Review over SeniorenZone

Ingeschreven, maar kwam er al snel achter dat deze site niets voorstelt. Op zoek gegaan hoe ik mijn profiel kan verwijderen. Niets te vinden, kan blijkbaar niet?

Hun zg. customer service herhaalde malen gevraagd hoe ik mijn profiel kan verwijderen. Nooit enige reactie gekregen.

Zeer slechte site, met naar mijn mening, heel veel fake profielen.

Sterke punten
haha, welke????

Zwakke punten
alles, fake profielen. Een customer service die niet bestaat en reageerd op vragen. Geeft mij een louche indruk!

oplichters site

Review over Zoosk

Als betalend lid kun je nog bijna niksrnrn Chatten werkt niet, je ziet de ander iets typen, maar krijgt nooit de tekst te zien

Inderdaad, de prijs is EX BTW,onaangenaam verrast dus
Klacht gemaild over het niet werken van de chat. Je krijgt gewoon geen reactie

Kort na mij inschrijving ontving ik tal van spam mail van Nederlandse bedrijven, die ik anders nooit krijg. Ik weet het natuurlijk niet zeker, maar is wel erg verdacht

Voor het geld wat ze ervoor vragen, verwacht je een volwassen site en adequate helpdesk, niets is minder waar! Lijkt erop dat ze op een snelle manier geld willen verdienen

Sterke punten
Geen!!

Zwakke punten
zie boven

reacties:

Review: Hoe kan ik nog betalen

Werk jij soms bij Zoosk? :-)
Sorry dat ik dat zeg, maar ik weet wel zeker dat ieder wel denkend mens, na het lezen van alle negatieve revies hier, er niet over nadenkt om daar nog betalend lid te worden.
Werk je niet voor Zoosk, dan hoop ik dat je het bericht van X serieus neemt en ver weg blijft bij Zoosk, zeker niet betalen aan hun.
Ik heb ook betalings ellende met Zoosk gehad (toch geld afschrijven terwijl ik mij had afgemeld, geen reacties van hun helpdes etc.)
Gelukkig werkte mijn bank goed mee en heeft de betalingen terug genomen en hun rekening voor mij geblokkeerd.

Review: liefde, verkering

Hallo,

Je zou eens op google moeten zoek op gratis dating sites. Die zijn er best wel te vinden en zijn ook helemaal gratis. Je kunt er berichten sturen zonder ervoor te hoeven betalen.

Helaas zijn deze sites niet die kwaliteit zoals een betaal site en er komen maar weinig mensen. Onbekent, maakt onbemind denk ik :-)
Ook zijn deze sites heel basic van opzet. Laten we eerlijk zijn, het opzetten van een goed werkende site kost nu eenmaal geld en ook de vele servers waarop de site draait kost ook veel geld.
Op het internet is nu eenmaal niets gratis. Als het al gratis is, verdienen ze geld aan het tonen van advertenties aan jou, of ze verkopen jou prive gegevens.
Hard, maar waar en gebeurt overal.

Ik probeer het gedrag van zoosk zeker niet goed te praten. Zeker niet, vind ze een oplichters bende die alleen maar op je geld uit zijn. Ook al betaal je, mailen of chatten kun je niet, zonder dat de ander ook betaald.

Helaas gaat alleen de zon voor niets op en voor een goed dating site zul je dus moeten betalen. Zo is het in de winkel ook :-)
Als je er al voor gaat betalen, kies dan zeker niet voor zoosk, er vele andere goede dating sites.

Review: Uitschrijven bij Zoosk.

Als ze het bedrag automatisch afschrijven kun je via je bank dit bedrag laten terug storten als onterechte afschrijving.
Officieel moeten zij een handtekening van je hebben, die hebben ze denk ik niet.
Dan kun je het bedrag gewoon laten terug storten, vraag maar eens bij je bank.

Sterkte ermee!

Review: Betaling!!

Hoi, je mag blij zijn als je betaling niet gaat lukken. Ook al betaal je, dan wordt chatten erg moeilijk.
Het is namelijk zo, dat beiden een betaald lidmaatschap moeten hebben om te chatten en dat zijn maar heeeeeeeel weinig dames.
Dat je beiden betalend lid moet zijn om te kunnen chatten is nergens op de site te vinden.
Dat de helpdesk niet reageert verwondert me niets, heb dezelfde ervaring, ze reageren nergens op.
Voor mij zijn het gewoon oplichters, laat die site maar links liggen......

Review: Betaling!!

Henk,

Waarom wil je perse betalen? Heb je alle reviews hier goed gelezen?
Wees blij dat je niet kunt betalen :-)

Gert

Review: werkt echt

Je werkt zeker voor zoosk of krijg je hiervoor betaald?
Niemand, maar dan ook werkelijk niemand deelt jou mening

Review: werkt echt

we leven inderdaad in een vrij land, vandaar dat ik jou "eigen" mening in twijfel trek of jou dat nu wel of niets doet.
Het feit dat jij niets op deze site aan te merken hebt, is zeer twijfelachtig en hoop dat je je vrienden deze site niet echt aan gaat raden.
Je goede vriendschappen zouden er wel eens onder kunnen lijden als zij zicht daar aanmelden. Maar goed, dat ik mijn eigen vrije mening.............

Review: werkt echt

Rudi,

Het lijkt er heel erg op dat Jeffry voor Zoosk werkt of er aandelen heeft :-) Hij is de enige Nederlander die zoosk aanbeveelt en is op zich al heel twijfelachtig.

Als Zoosk ongevraagd geld van je rekening afschrijft, dan gelijk bij je bank dat bedrag laten storneren als onterechte afschrijving en hun bank nummer gelijk laten blokkeren.

Ben het helemaal met je eens, die site deugt niet, werkt niet, en veel fake accounts. Op mail naar hun helpdesk wordt niet gereageerd.
Als je op iemand reageerd moet je beiden betalend lid zijn, anders kun je niet met elkaar mailen. Dit staat nergens in hun voorwaarden of ergens vermeld.

Een grote oplichters bende is het en dan druk ik me nog netjes uit :-)