Reviews van deze auteur

Een superleuke site

Review over Paiq

Ik heb hiervoor een aantal andere datingsites geprobeerd, maar die werkten geen van allen voor mij. Ik dacht ik probeer het nog 1 keer en kwam op Paiq uit. Ik ben er heel blij mee. Het werkt heel fijn en heeft mij al veel leuks gebracht.
Waar op andere datingssites bijna geen enkele reactie kwam op mijn berichten, is dat voor mij op Paiq heel anders. Je krijgt een match (1 in de 2 weken, voor vrouwen gaat dat sneller) en daar kun je mee chatten of berichtjes sturen. In eerste instantie zie je alleen een vage foto waar je niks mee kan, maar als je wat te vertellen hebt, dan komt de foto al heel snel tevoorschijn. Soms word je dan weg geklikt, maar niet zo heel vaak (en ik zie er niet uit als een model, haha).

Je kunt ook foto's vergelijken en dan een oneliner sturen. Als die geaccepteerd wordt, dan kun je ook gaan chatten. Dit kost vaak wel credits, soms zit er een goede match gratis tussen.
De laatste optie is de speeddate of battledate. In de speeddate klets je eerst 5 minuten en dan moet je kiezen of je verder wilt en dan weer 10 minuten met vervolgens dezelfde vraag. Battledates doe ik niet aan, kan vaak na zo kort nog niet inschatten of iemand interessant is.

Sinds kort heb ik de betaalde versie om wat meer contacten te hebben. Ik krijg nu iedere dag een match en daarvan zie ik gelijk de foto. Daarnaast krijg je extra credits waarmee je dan gelijk weer een extra match kunt doen (waarvan je de foto dan weer niet ziet).

Ik probeer mijn kennissenkring en vriendenkring wat uit te breiden en hopelijk een hele lieve dame tegen te komen met wie er een wederzijdse klik is en die er klaar voor is. Persoonlijk vind ik het fijn om redelijk snel af te spreken. Mijn ervaring is dat als je gewoon jezelf bent en eerlijk blijft, dat je dan al snel leuke contacten hebt. Ondertussen heb ik na een 2 maandjes al 2 hele geslaagde dates gehad. Heel erg fijn dus tot zo ver. Eens zien wat de toekomst brengt...

Sterke punten
Het systeem met de credits. Als je wat chat en online bent met de app, dan krijg je er gratis credits voor. Daar kan je dan weer een extra match mee doen of een oneliner sturen.
Als je wat meer contacten wilt hebben, dan is de betaalde versie een goede optie. Het is niet duur (vind ik) en de kans dat die ene persoon er tussen zit wordt natuurlijk ook groter.

Er zitten een hoop leuke dames op, niet iedereen past natuurlijk bij je ;-)

De chatfuncties is echt handig. Daarnaast kan je ook gewoon (lange) berichten sturen. Er staan ijsbrekers klaar, wat voor soms ook leuk is en je kan een openingsvraag neerzetten :D

De helpdesk werkt erg goed. Je krijgt vrij snel antwoord op je vragen.

Zwakke punten
Ik ben ze nog nog niet tegen gekomen. Af een toe een vreemd figuur als match, maar die kan je gewoon verwijderen, haha.

reacties: