Reviews van deze auteur

FAKE FAKE EN NOG EENS FAKE!!!!!!!!!!!!!!!

Review over SexdatingStad

Dit is dus de grootste FAKESITE die er bestaat! Vrouwen bieden zich met gespreide benen en opengesperde kutjes aan met de wens dat ze meteen geneukt willen worden of je pik willen leegzuigen en als je dan om een 06 nummer vraagt of zegt: "Maak anders een Gmail adres aan om even verder te babbelen (dat kun je zo weer opheffen als je het toch niet ziet zitten) dan is het opeens: "Nou jij gaat opeens wel snel zeg!"

Ahum; wie gaat er hier nu snel????!!! Ik zeg allen maar: "Ok, goed idee! Geef je 06 nummer maar of maak een Gmail adres aan. Ik vraag toch niet om een huisadres?? Of ze zeggen na zo'n aanbod: "Nee dat ga ik niet doen hoor, ik zit in een relatie!" Ja nou en??? Met een Gmail adres is er toch niks aan de hand???

Je krijgt ook meteen antwoord om half drie 's nachts van een vrouw die je een paar dagen ervoor een aanbod deed wat je niet kunt afslaan.
Klopt natuurlijk ook niet voor geen centimeter!!!!!! Je bent gewoon aan het lullen met webmasters/ siteadmins en dan mag je nog hopen dat het vrouwen zijn!

Pure oplichterij!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trap er niet in, ik heb er 20 euro aan uitgegeven en dat is al 20 euro teveel!!!!!!!!!!!!!!


Oplichters van de bovenste plank!!!!!!!!! Laat je niet verleiden!!!!!!!!! Trap er niet in!!!!!! FAKE FAKE FAKE EN NOG EENS FAKE!!!!!!!!!!!!!

Sterke punten
Leuke foto's

Zwakke punten
Pure FAKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reacties: