Reviews van deze auteur

POSITIEF

Review over FDating

Zoals eerder door anderen geschreven, een eerlijke en volledig vrije en gratis datingsite en geen verborgen regeltjes, waaraan de meeste datingsites een voorbeeld kunnen nemen. Geen of nagenoeg geen fake figuren. Ik heb ervaring met enkele dames die ik op deze site heb ontmoet en ik ben ook in Oekraïne geweest. Eerst voor 3 maanden in Chernyhiv (de relatie bleek later niet vol te houden omdat de dame niet naar Nederland mocht wegens eerder illegaal verblijf) en later 3 weken in Kiev en Brusyliv met Kerst en Oud en Nieuw in 2012/2013. Nu kennis gemaakt met een dame uit Belarus en zij is al twee keer in Holland geweest. Een visa blijft het probleem, maar deze dame wil de inburgeringscursus gaan doen. Helaas heeft Belarus geen Nederlandse ambassade en moet zij visa op de Duitse ambassade in Minsk aanvragen, maar deze ambassade verstrekt een visum voor slechts 45 dagen. Ik heb tot nu toe veel positieve reacties op de site en slechts één fake figuur meegemaakt.

Sterke punten
Mooie en eerlijke vrouwen en nagenoeg alle dames zijn echt, zeker in de middelbare leeftijd

Zwakke punten
Dames die al heel lang staan ingeschreven maar de site al langere tijd niet meer bezoeken vervuilen de bestanden. Deze zouden na b.v. 3 maanden verwijderd moeten worden.

Hoe kan het bestaan

Review over Knuz

Al langere tijd op de KNUZ site, maar het is toch niet voor te stellen. Wel kijksters / bezoeksters,maar geen enkele reactie van die duizenden bezoeksters. Als ik nou een dubieus persoon zou zijn, dan zou ik het nog begrijpen, eigen schuld, maar een normaal profiel aangemaakt met foto's. Ik zou zeggen, op elk potje moet toch een dekseltje passen? Ik denk dat het meeste fake is, misschien wel allemaal en de dames op site staan om te kijken of zij nog wel in de markt liggen.
Nou dames, veel kijkplezier.

Sterke punten
De site is prettig, het team achter Knuz zijn ook prettige mensen. En......waar vind je nog een datingsite die helemaal gratis is voor uitwisseling van berichten? Bij de meesten mag je "gratis" inschrijven, maar als je gaat matchen begint de verrekening en dat gaat hard hoor. En zonder ooit een ontmoeting te hebben. Kassa noemen ze dat. Maar ik vind het gewoon dieven.

Zwakke punten
Veel profielen die er heeeeel lang opstaan maar niet actief zijn en de site vervuilen.

Reactie op Nils

Review over Knuz

Beste Nils,
Ik kan me vinden in jouw mening aangaande de reacties / houding van vele dames op de site, maar om dat nu aaan KNUZ toe te rekenen en als mening KNUZ niet aan te bevelen bij vrienden, vind ik niet redelijk. De reactie of houding van de dames kun je toch niet aan de idealisten achter KNUZ toe rekenen? M.vr.gr. de waterman.

Eerlijk

Review over Knuz

Knuz is een eerlijke en onverbloemde datingsite. Echt gratis, buiten een kleine bijdrage bij inschrijving voor registratie. Geen verborgen gebreken en geen verkapte lokkertjes. Knuz is helemaal GRATIS. met grote lettters.Gratis bij de andere datingsites? vergeet het maar. De abonnementen vliegen je om de oren voor veel geld per maand en soms kom je er maar moeilijk vanaf. Bedonder jezelf niet, KNUZ is echt gratis, ook om te corresponderen met de anderen op de site, gebruikers vriendelijk met een tof team achter de schermen. Ook ben ik eerder naar een feest van Knuz geweest in Wijk aan Zee. Een perfecte organisatie, uitstekende sfeer, gastvrij, vriendelijk en voor een ieder betaalbaar. Dat vind je alleen nog bij feesten van Knuz. En toegangkelijk voor alle rangen en standen, waar vind je dat nog. Dat er wening of bijna geen 65 plussers komen ligt niet aan de organisatie maar aan de deelnemers zelf. Ik kan als 72 jarige de ontmoetingsplek in Wijk aan Zee beslist aanbevelen, kun je nog lekker uit je bol gaan en je jong voelen. Gewoon genieten van alle vrolijke en leuke mensen bij goede en sfeervolle muziek.

Sterke punten
Echt onverbloemd gratis, ZONDER verborgen contracten achteraf.

Zwakke punten
Zou ik niet weten.

reacties:

Review: Is het zinvol?

Beste Alex, Jij meent dat er iets op de site niet klopt, maar dat kan toch niet aan KNUZ liggen? Er zit een team achter dat geheel op non-profit basis werkt. Dat er dames op de site staan die maar wat aan het rotzooien zijn kan ik mij enigzins mee verenigen. Als je een profiel bezoekt kijken de dames wel wie hen bezocht heeft, maar nemen niet de moeite te bedanken voor het bezoekje en laten zelfs niet weten dat ze jouw interesse op prijs stelden, uitzonderingen daar gelaten. Maar inderdaad nooit een reactie zo van; ik heb wel meer belangstelling voor je. Het initiatief komt altijd van de man, dankzij de emancipatie?. Nou, die is ver te zoeken hoor vind ik. Er heeft mij ook nimmer eigener beweging een dame benaderd of maar een aardige reactie gestuurd, uitzonderingen daar gelaten. Maar ja, zolang je geen leuke vakantiereisjes naar warme landen en mooie streken in je profiel aan bied? Ze zijn er wel hoor die geen eisen stellen, maar dat is echt zoeken naar die bekende speld. Ik ben van mening dat er ook vanuit de dames meer initiatief moet uitgaan om een man te benaderen die zij interessant vinden om verder op in te gaan. Trouwens, het zijn ook meestal de mannen die een reactie hier plaatsen. En mancipatie? Blabla. Ja, in de vrouwenclubs en theepartys hebben ze praatjes genoeg over de eikels op de rikels op de site's. Maar, een aanhouder wint en een nooit geschoten is altijd mis, dus gaan we gewoon door. Alex, hou vol, want "die ene" loopt ergens rond en staat misschien wel bij KNUZ op de site. Succes, dewaterman