Reviews van deze auteur

Rare vrouwen

Review over Paiq

Op paiq zitten in de chat veel rare vrouwen die uiteindelijk niks te vertellen hebben. Ze vragen voor een chat maar komt na de tijd helemaal niks uit. Voor daten zijn ze ook niet in, de meeste willen alleen leuk chatten.

Een site voor vrouwen die erg alleen zijn en geen aandacht elders krijgen. Niet geschikt voor dating met leuke vrouwen.

Mensen zeuren te veel

Review over Lexa

Ik lees even alle reacties hier door en kom tot de conclusie dat teveel mensen teveel zeuren. Ik denk vooral dat het mannen zijn die geen succes hebben op lexa.

Wat veel mannen hier vergeten is dat de dames die erop zitten overspoeld worden met flirts, bezoeker en berichtjes. Het is niet raar dat een beetje goed uitziende vrouw zo 10 tot 30 berichten per dag krijgt. Zolang jij iets origineels stuurt, bij de persoon qua uiterlijk past en niet af doet met "wat zie je er leuk uit" dan krijg je echt wel een reactie terug.

Ik ben een man en antwoord ook niet alle berichten van de vrouwen die ik krijg. Soms krijg je een berichtje als.. leuk profiel heb je.. moet ik daar dan echt op antwoorden? Lexa is net als het echte leven, je moet enige moeite doen voor een leuke date!

Ik heb zelf nu 2 leuke dates gehad en stuur diverse berichtjes heen en weer dus het werkt echt wel en de dames zijn gewoon echt. De fake profielen pluk je er zo uit.

reacties: