Reviews van deze auteur

Gratis dating

Review over Knuz

Ik heb een aantal keer op knuz gestaan, maar nog nooit een nieuw contact via deze website opgedaan, meiden reageren haast niet en als ze dan reageren is het gesprek in een paar berichten klaar.

De reden hiervan is denk ik helaas presentatie, de site geeft zoveel informatie dat je verdrinkt in letters, ook is alles heel klein en plat (geen kaders of duidelijk structuur). Hierdoor krijg ik al een mat gevoel als ik naar de website kijk, en dus ook als ik aan het chatten ben.

Verder ben ik helemaal voor de insteek van deze website, en functioneel is er ook weinig mis, het nodigt mij alleen niet genoeg uit.

Sterke punten
Gratis, werkt goed, profielen lijken allemaal echt.

Zwakke punten
Verschikkelijke layout

Ageeth Veenemans, je bent gewoon een egoist.

Review over PolyAmorieMatch

Angst om het soort vrouw tegen te komen wat hier in gelooft.

Het probleem van de maatschappij tegenwoordig is dat mensen zichzelf niet meer in de spiegel kunnen aankijken. "Zou ik het leuk vinden als iemand bij mij doet wat ik bij hun doe?" wordt steeds minder afgevraagd. Sommige mensen kunnen het simpelweg niet, anderen boeit het niets en soms stoppen mensen ermee omdat ze in het "path of destruction" van een ander zijn gekomen.

Bottemline is, iedereen word een keer verlieft op iemand en als dat dan gebeurt via deze website, is dat bijvoorbaat al een grote teleurstelling voor de verliefde persoon. Misschien is het leuk om even een verzetje te hebben, al vraag ik me af hoeveel vrouwen hier daadwerkelijk iets mee doen, maar uit eindelijk heb je alleen jezelf ermee.

Ben benieuwt naar je volgende boek; "Ik ben verlieft op hem, maar hij is ook verlieft op haar".

Sterke punten
Leuk filosofisch onderwerp.
Mooi verzamelpunt voor verliezers, hopelijk blijven ze daar dan ook.

Zwakke punten
Het werkt niet dus ze komen een keer terug.

reacties: