Reviews van deze auteur

Singleborrel

Review over SpeedDaten.nl

Ik ben gisteren naar de Single Borrel geweest in Utrecht en vond het zeer geslaagd. Leuke mensen, goeie locatie en goeie DJ. Moet vaker gebeuren!

Sterke punten
Leuke mensen
Goeie locatie
Goeie DJ

Wij gaan trouwen!

Review over SpeedDaten.nl

2010 was voor ons het matchjaar. 19 november om precies te zijn. Beiden twijfelden om wel te gaan, maar uiteindelijk toch een erg leuke avond gehad. Afgesloten met een drankje in een andere kroeg van Groningen.

Na drie spannende dagen wachten (gewoonweg vergeten om elkaars nummer te vragen na het drankje…) op de matchmail kwam dan eindelijk het contact echt op gang.

De match was er meteen. Het gevoel dat bij de speeddate was, bleef. Elke dag mailden we elkaar en kwamen we erachter dat we heel veel overeenkomsten hadden. 4 december zijn we naar Sint geweest in de bioscoop, 5 december waren we toch echt een setje geworden. Die goedheiligman is dus ook een beetje cupido.

Daarom zijn wij dit jaar op die dag in ondertrouw gegaan! Volgend jaar, 6 juli 2013 om precies te zijn, gaan wij elkaar het ja-woord geven en verder als echtpaar door het leven.

Wij willen Speeddaten.nl van harte bedanken voor het mogelijk maken van deze match. Wij raden iedereen aan die twijfelt of ze moeten gaan, gewoon te gaan. Je hebt helemaal niets te verliezen en je kunt er zoveel moois, goeds en liefs voor terugkrijgen!

Jeroen & Heidi

Voor herhaling vatbaar

Review over SpeedDaten.nl

Ik ben naar 2 speeddates in Amsterdam geweest, er was er één bij de little buddha en 1 bij Hotel Arena. De 2e keer mocht ik gratis met de dategarantie. Voor allebei de locaties is wat te zeggen vond ik. Bij de little buddha was het heel knus en gezellig, bij hotel arena was het weer heel overzichtelijk. Ik heb er de 2e keer 3 matches aan overgehouden en ik ben nu aan het daten. Voor mij een hele goede en betrouwbare manier om single mannen te ontmoeten, real life en niet via een datingsite. Nu heb je toch 20 gesprekjes en hoef je niet 1 op 1 te daten met iemand met grote kans dat het niet klikt. Voor mij een aanrader dus.

Sterke punten
leuke locaties in iedergeval in Amsterdam
warme en leuke gastvrouw
veel dates tegelijk ipv maar 1
2 keer voor de prijs van 1
leuke mannen
heel snel je matches in de mail

Zwakke punten
geen

Leuk!

Review over SpeedDaten.nl

Mijn vriendin en ik hebben vorige keer met veel plezier de Valentine Party in Hotel Arena A'dam bezocht. Het was een erg leuk feest, goede muziek, lekker gedanst, complimenten! Eind v.d. avond (begin ochtend haha) ontvingen we een free ticket voor de Unlock Party, dus wij zijn er 6 april weer bij :-)

Sterke punten
Leuke mensen
Goede muziek

Zwakke punten
geen

reacties: