Reviews van deze auteur

lieve mensen

Review over VegaDates.nl

Mooie site waar gelijkgestemden elkaar kunnen vinden.
Mijn indruk:
je vind er een slag mensen, dat bewust in het leven wil staan, geen of bewust weinig vlees eet, creatief en spiritueel is ingesteld en met nieuwsgierigheid de wereld beschouwt.
Een verademing in de wereld van datingsites waar de opgeblazen ego's over elkaar heen buitelen, veel huisje boompje beestje ofwel "alles voor elkaar, nu alleen nog de liefde en ik ben klaar".
Er lijkt meer de intentie om elkaar hier te ontmoeten dan de noodzaak om meteen klef te worden. Ontmoeten vanuit liefde.
Kleinschaligheid is prettig maar het bereik is daardoor klein. Misschien is het net dat wat soms nodig is.

Sterke punten
Kleinschaligheid goedkoop gebruiksvriendelijkheid

Zwakke punten
Onbekend (maakt onbemind)

reacties:

Review: Denk even na bij deze site

Ik heb een ander beeld van NS. Er staan idd veel trommelaars, reiki masters yoga docenten e.d. bij het (vrouwelijk) aanbod. Ja, ik ben wel eens benaderd door een leuke dame met een tapping praktijk die meer op zoek leek naar klanten dan liefde. Verder "dames" die hun privé mailadres gaven waar ik hun kon bereiken. Jaja. Als je een beetje streetwise bent kijk je daar doorheen. Verder vaak lieve reacties maar helaas niet uit de regio van voorkeur. Voor mij werkt dat niet. Een keer was het bingo: liefste vrouw ooit ontmoet en 7 jaar een mooie relatie mee gehad totdat zij helaas ziek werd.
Het gescheld hier tegen Bas lijkt meer de frustratie dat het niet gelukt is een passende partner te vinden. Die � 32 ben je toch al kwijt bij één date met hapje/ drankje dus zeur niet over de kosten van het lidmaatschap. Voor niks gaat de zon op en
Het lijkt me waarschijnlijker dat je op NS niets te zoeken hebt.

Review: Denk even na bij deze site

Wat een vreemde, negatieve beoordeling. Het wordt wel érg persoonlijk door zo vaak de naam van de eigenaar te noemen. Er is altijd ruimte voor verbetering maar dat ga je zo niet bereiken. Jouw beoordeling zegt vooral veel over jezelf. Je komt nog zielig over. Get a life, zeggen ze in de VS.

Review: weinig spiritueel.,

Als je begint met 20 taalfouten in één bericht, dan knappen daar mensen op af. Tenminste, zo werkt dat bij mij. Alleen bedank ik dan wél even voor de interesse.