Reviews van deze auteur

Een dure les

Review over Mens en Relatie

Half mei heb ik mij ingeschreven bij M&R en in juli toen ik op zoek was naar het telefoonnummer van M&R kwam ik bij toeval op deze reviewsite terecht. Had ik het maar eerder gelezen. Van alle mooie beloftes is nog niets terecht gekomen. Volgens de consulente zou ik, leuke sportieve en vlotte vrouw, binnen een paar weken een leuke date hebben. Allemaal praatjes om je over de streep te trekken. Uiteindelijk in september een eerste date gehad met een blaaskaak uit Rotterdam. Er was totaal geen match. Daarna hebben zij mij nog twee keer benaderd voor een date met mannen die aan de andere kant van het land wonen.

Ik zag M&R als een investering in mijn toekomst. Een leuke lieve vriend is immers onbetaalbaar. Daar ben ik inmiddels geheel van teruggekomen en zie ik het als een erg dure les en kan niet wachten tot het bankschrift van november voorbijkomt en ik mijn laatste deel betaald heb.

Sterke punten
GEEN

Zwakke punten
Teveel om op te noemen. Laat je vooral niet verleiden door de aardige woorden van de consulente. Tijdens het gesprek o zo belangstellend maar vervolgens hoor of zie je nooit meer wat van ze.

reacties:

Review: De Hoogopgeleide man

Beste Brabander,

Zullen we een keer wat afspreken;-). Mij is het ook niet gelukt via M&R, misschien via deze weg wel!

Review: De Hoogopgeleide man

Beste Brabander,

Kon het niet nalaten om ook even te googlen, vrees dat je een compleet verkeerd beeld hebt gekregen;-)